En dikt

Här kommer dagens visdomsord;

Köpa en matta från IKEA du ska?
Jag ber dej den tanken tillbaka ta
Ty damm och partiklar så lätt fastnar där
När du sedan ska städa du spottar och svär
Att bränna upp skiten det vore så skönt
Att försöka dammsuga det är ju knappt lönt
Men ändå min matta den är ju så fin
Jag får helt enkelt ta och lida pin


Sleeping WITH my car??

Idag har det hänt grejer folket! Först och främst har kronprinsessan förlovat sig med sin Daniel, och det bryr jag mej egentligen inte ett skit om, men nu var det så att mamma tyvärr envisades med att se det där tv-inslaget medan jag försökte sova i soffan. Det lät fruktansvärt fånigt när han var tvungen att kalla henne för just kronprinsessan istället för Victoria, alltså herregud, dom ska ju ändå gifta sig, borde han inte få nämna henne vid namn då? Men hon däremot fick kalla honom vid namn, men borde inte hon då kalla honom för gymägaren eller något, det är ju hans yrke, och hon är ju faktiskt kronprinsessa till yrket. Dock inget man kan utbilda sig till, men ändå. '
Förfärligt  jobbigt var det att ligga och se det där, och jag ville bara kräkas när journalisterna satt där och finskrattade åt parets skämt. Uuääh!
Jaja, nog om det.

Ikväll har jag som vanligt varit hos Linn. Vi har städat så fint, flyttat på alla soffor och dammsugit och allt för att mamma Adamsson ska komma hem och inspektera imorgon. Det är nästan så man blir lite nervös alltså.
Ja hursomhelst så såg vi även ett ofantligt obehagligt program på tv! Det hette "Min bil är min älskarinna" och man hör ju bara på namnet att det aldrig kan vara något bra. Det var det inte heller! Mestadels handlade det om en äldre man med långt hår och en keps med öron på. Han ägde bland annat en vit bubbla som han hade döpt till Vanilla för att det var sensuellt. Vet  ni vad han gjorde med biljäveln?! Han pussade, smekte, slickade, gnuggade sig mot och "spred sin kärlekssäd" över den. Riktigt förfärligt var det! Och inte nog med det, så fort han fick tillgång till någon annan bil han tyckte var fin så spred han sina grejer över den också. Känns ju väldigt lämpligt. Jag blev rent ut sagt upprörd över hur han betedde sig! Jag säger då bara en sak; stackars bilar!
Det där programmet var värre än alla andra såna där program jag har sett, TILLSAMMANS! Jag trodde att jag hade sett allt när jag såg mammor som ammade sina sjuåringar, eller såna här polyamorösa som bor tillsammans med flera stycken och är ihop med alla på samma gång, men nä, inte då, nog fan ska det finnas dom som har sex med sina bilar också. Nu blir det ingen sömn inatt heller!
Jo förresten, den där gubben sa att han aldrig ville ha barn, men då sa Amanda en jävligt rolig grej, hon sa att om han nu skulle bli sugen på det ändå kan han ju skaffa sig en liten sån där mopedbil. Underbart!

Nä hörni, nu är det slut på galenskaper för idag.

Blå singstarmick

Nu var det ett tag sen sist igen. Jag är verkligen väldigt arbetslös men ändå väldigt upptagen.
I fredags såg jag nästan Let's dance, jag tror att jag spelade air hockey på Hildurs mobil istället, otroligt kul är det!
Sen åkte vi till Arcus för vi tänkte kolla på den där fotbollscupen som spelades där, men nä, inte gick det för vet ni vad, det kostade 60 jävla kronor för en dag! Vilket skämt alltså. Vi struntade alltså i fotbollen och åkte till Boden istället, inte för att vi hade något ärende där utan för att få poppa som Amanda säger. Lättroade AB. Inte helt oväntat var det väldigt stiltje i staden där solen aldrig ler, så vi for en sväng på Statoil och köpte cola och äpplen, sen åkte vi hem igen.

Igår var jag med Hildur och Amanda, som vanligt. Jag och Hildur åkte till Hemmakväll och lämnade tillbaka några filmer. Sen skulle vi åka hem, då var det ytterst nära att ett trafikljus blev lite väl närgånget med bilen. Linn (Hildur) satt nämligen och kollade på nåt annat och hade inte alls koll på att det stod en stor stolpe endast några centimeter från Åkes sida. Visst var det Åke bilen hette? Ja hursomhelst lyckades jag avvärja olyckan genom ett välriktat "AAAAAAAAAH" som Linn besvarade med ett "AAAAAAAAAAAAOOOOOOH" och en snabb rattning. Jag är en sjujäkla co-driver alltså! Nästan som Robert i Sveriges värsta bilförare. Linn är Anita, tanten i rosa jacka.
Några timmar senare inträffade något vi aldrig bör tala högt om. Inblandade parter vet vad jag pratar om.

Sen när jag kom jag på något ytterst briljant. Min dator har ju som dom flesta andra en mikrofoningång. Snabbt kopplade min hjärna ihop singstarmickarna med datorns ingång och kom fram till att dom ser likadana ut. Ja, jag tänkte att varför inte prova spela in något? Det skulle egentligen bara bli något litet, för att se om det funkade, men jag kan inte göra något litet när jag väl har börjat. Därför gjorde jag sång, överstämma, gitarr och pianofills. Det var väl inte så märkvärdigt, kanske ni tänker. Här kommer haken; min dator har inte samma uppspelnings- som inspelningshastighet vilket resulterade i att jag inte kunde lyssna på mina egna inspelningar som medhörning utan var tvungen att lyssna på en metrnom, BARA, och försöka spela/sjunga utifrån den. Om det är någon som vill höra resultatet är det bara att skriva. Dock måste jag nog göra om sången, var lite väl täppt i näsan för att det ska gå att lyssna på.
Jag är sjukt nöjd med pianofillsen, måste bara säga det för dom är egenkomponerade!

It's been a long time coming

Återigen har jag fått klagomål på att jag skriver för lite. Människor, jag har fått något jag hade mindre av tidigare; ett liv!
Jag har nästan aldrig en ledig stund, men jag klagar icke, det är väldans roligt att ha folk omkring sig!
Något som däremot icke är särskilt roligt är hur kallt det är här i våran kära stad luleå för tillfället. Ja iofs så är det ju iallafall myggfritt, men det känns som att jag hade kunnat stå ut med lite mygg istället för cirka -26 varje dag. Det känns som att det här med växthuseffekt är en myt..inte svettas jag då särskilt mycket iallafall. Roos sa dock något om att växthuseffekten fungerar på så sätt att det blir svinvarmt på sommaren och svinkallt på vintern. Ligger det någon sanning i detta? Jag tror jag måste göra lite efterforskningar.

Idag visade jag brudarna hur man gör en breakdance-konst. Mycket avancerad. Dom blev faktiskt imponerade, wohoo!
Sen skulle karro försöka sig på den. HELT utan framgång kan jag säga er. Det enda resultat hon uppnådde var..jaa..att hon lyckades lägga huvudet i mattan. Ungefär lika bra gick det när hon skulle visa att hon kunde gå upp i brygga. Eller, för att vara rättvis så kom hon faktiskt upp..det var bara det att..bryggan blev inte så jättehög..vi får hoppas att det är väldigt grunt precis där hon ska lägga an..
Ja sen skulle sara prova bryggan också. Hon blev helt klart högre, men å andra sidan höll hennes lår på att stryka med av bara farten. Inget att rekommendera för folk som är äldre än 12 alltså, we're too old for that (this) shit, för att säga som Riggs och Murtaugh i dödligt vapen.

På träningen idag sprang vi i stegar, gjorde kullerbyttor, dansade senegaldansen och gjorde nån "motor" tydligen.
Svårt att tro att det är innebandy jag spelar, man skulle kunna gissa på nån slags barngympa istället. Men icke, det var faktiskt ansträngande! Kul var det också! Imorgon däremot blir det innebandy på träningen.

Psychic

Gud ändå vad jag är slut i kroppen. Har inte rört på mej nå i veckan (nästan iallafall) för att jag är förkyld.
Idag hade vi dock match så jag hade ju inte så mycket till val, det var ju bara att vara med eller att hängas på allmän plats ungefär. Ja vi lyckades ju som vanligt att inte vinna, man börjar bli rätt van nu om man uttrycker det så, men vi låter oss icke nedslås av det. Eller mja, nästan inte iallafall. Idag måste jag dock skylla en del av förlusten på domarna. Skulle vilja skriva några väl valda ord, men då detta är en offentlig blogg tror jag att jag hoppar över det, vill ju inte bli avstängd på livstid eller något dylikt, för det hade ju varit mindre bra.
Jag hann riskera att bli dekapiterad inte mindre än två gånger, ena gången tror jag att det var ett allvarligt försök, det var i det närmaste en golfsving precis nedanför halsen. Ont gjorde det ska jag säga er. Dråpförsök kanske. Man har nästan dödat några av misstag, fast ändå med uppsåt. För att spåra lite från ämnet.

Vet ni vad, två nätter i rad drömde jag om flygplansokrascher. Dagen efter andra nattens dröm kraschade två plan. Det är inte första gången det här händer att jag drömmer/känner på mej saker som sen händer. Obehagligt AB ska jag säga!
Jag hoppas att det bara är sammanträffanden.

En bild säger mer än tusen ord.

Alltså jag vet inte, men det känns som att Aftonbladet kan ha satt ut fel bild till den här artikeln..



Antingen det, eller så är det en kvinnlig variant av Borat..
"Great success, we have now completed a crash. High five. Peace"
Nä usch va makaber jag är..men det var
Aftonbladet som började!

You fail

Jag råkade tänka tanken att jag skulle gå en musikutbildning i ett år eller två.
Det skulle jag aldrig ha gjort för jag blev riktigt sugen på det.
Sen kollade jag hur intagningsproven ser ut, vet ni vad som infann sig hos mej då? FETÅNGEST!
Seriöst kommer jag aldrig att klara det där, det är bara att lägga det där projektet på hyllan också. Deppigt AB.
Alltså helt allvarligt, tror dom att nån människa vet automatiskt i vilken oktav nåt spelas? Och vad sägs om den här frågan; "Vilken typ av skala har flöjtstämman i takterna 5-7?" ? Känns det som att det är något ni funderar på när ni sitter och dricker kaffe? Nej gott folk, det är det inte.
Helena, om du läser det här så vill jag bara säga att det inte är någon idé, jag kommer ändå att sluta som mattförsäljare eller något, det är nog förmodligen mitt öde.

Adjö cyberspace, nu ska jag gå och titta på mina gitarrer och kanske gråta en skvätt.

Jag ger upp

Vet ni vad, jag har kommit fram till att jag inte alls ska fixa den här jävla bloggen.
Den får se ut som ett arsle i fortsättningen också!
Jag ska väl försöka fixa en ny header, men vänta er inte nåt coolt för jag blir då bara arg när jag ska försöka fixa nåt!
Jäävla skit alltså.
Och gud ändå vad det helt plötsligt blev mycket reklam på Spotify.
Jag är INTE på bra humör nu.

Creativity 101

Jag tänkte göra en ny header men nu har jag ett litet problem; jag vet inte vad jag ska ha med i den.
Inte en endaste liten idé har jag, men då är det ju som det brukar vara med mej.
På varje utvecklingssamtal under gymnasietiden sa jag att jag måste sakna kreativitet, och varje gång försökte min mentor övertyga mej om att den fanns där inne och att jag visst utnyttjade den. Om det då ändå vore så väl, nej jag håller fast vid att jag är helt kreativitetslös.


Igår var vi ute och gick med Linkans hundar. Det var satans kallt så jag fick låna en jacka att ha utanpå min andra jacka, dessutom fick jag låna en pälsmössa och gummistövlar. Nog var man ju vacker.



Ursäkta röran, jag bygger om

Jag håller på att fixa min blogg men jag är sjukt trött nu så jag orkar inte göra den klar.
Är fullt medveten om att den ser ut som fan nu, men jag ska göra den fin när jag orkar.
Jag lovar.

Over and out.

Rubrik

Ja hörni människor, Linn har återigen lyckats. Den här gången är det träningsvärk som har fått henne på fall.
I flera dagar har hon varit oförmögen att gå, hon har bara överlevt stillasittande i soffan. Inte ens äta har hon kunnat göra, även detta är en följd av för kraftig träning. Alltså jag vet inte jag,  men det känns som att våran kära fröken Adamsson är lite klen, jag menar man kan ju inte inte kunna äta bara för att man har ont i benen, det känns mycket långsökt.
Nåja, hursomhelst ser ni nedan ett filmklipp där Linn försöker ta sig ner för trapporna i huset. Mycket bra variant.

Musiken i klippet är inte Pain och är inte gjord av Jimmy Eat World då deras skivbolag hade problem med att den förknippades med Linn. Snikna jävlar är vad dom är.
Nä här får ni istället njuta av nån hästjazz.





Ikväll har vi som vanligt åkt lite bil. Vi var och tankade Amandas vrålåk och sen skulle hon visa sina sladdningsfärdigheter. Dom var inte stora. Så fort det gick lite fort eller vi faktiskt fick sladd började hon skrika "HJEELP! HJEELP! VI VÄLTER, VI ÅKER IN I VÄGGEN!".

Vinterdäck: 4000 kr
Rover 25: 45 000 kr
Amandas kommentarer: Priceless

Growin' up

Nu sitter jag hos linn och bloggar från hennes mobil, det känns high-tech! Linn har just visat prov på den omtalade briljansen jag har skrivit om tidigare. Hon berättade om några i sundsvall som träffades när tjejen var 13 och killen var 27, han var alltså ungefär dubbelt så gammal som henne. Sen skulle linn räkna ut hur gammal mannen var nu, såhär gick hennes resonemang; "Okej, 25 gånger två är ju 50, och hon är 50 nu, då är han alltså 75 nu. Man är ju dubbelt så gammal hela livet." Lysande huvudräkning må jag då säga. Men nu orkar jag inte skriva mer, det var sjukt jobbigt att skriva på iphonen!

You can look (but you better not touch)

Nu ska jag berätta något intressant (nåja) för er;
flera gånger har det hänt att folk har kommit fram till mej och sagt "du har glasögon!"
Då har jag en liten fråga - vad vill man att jag ska svara på det?
"Jaaa, vilken otrolig iakttagelseförmåga du har!", eller kanske"VA?! Har jag? Vem fan har satt på mej dom?!"..eller mitt standardsvar "Ehh..jaa..det har jag...ibland iallafall!" som känns sådär coolt. Men allvarligt, vad ska man säga liksom? Det är ju inte så att jag brukar gå fram till folk och säga "du har byxor!", det känns som att det är rätt uppenbart faktiskt..
Det är ju inte typ som att man har råkat glömma att stänga gylfen och nån lite diskret försöker viska det till en..
"ööh..pssst, du har glömt att ta av dej glasögonen". Så står man där och försöker fumla av sig dom och känner hur man blir mer och mer röd i ansiktet och tänker att faaan va pinsamt det här var då.
Nej som sagt så vet jag verkligen inte vad folk vill att man ska svara..
Men nu blev det iallafall ett blogginlägg av det hela, det var ju bra!

Nu tänkte jag avsluta med något som även det går den uppenbara vägen.
En av kommentatorerna på hockeyn igår; I bästa fall är det en skada som kom för att han täckte skott, i värsta fall är det något värre.


Working on the highway, all day long I don't stop

Min mamma verkar inte riktigt gilla att jag spelar innebandy, särskilt mycket ogillande riktar hon mot min målvaktsutrustning.
Idag bad jag henne att hjälpa mej att ta bort tejpen från benskydden. Jag hade inte tid att fixa det igår eftersom att jag skulle burna och hämta henne från jobbet. Ja iallafall så stod hon där och försökte få loss tejpen samtidigt som hon svor gång på gång. Jag frågade vad felet var, om det möjligtvis var så att det inte luktade så gott. Egentligen hade jag väl inte ens behövt fråga, men jag tyckte det var lite kul. Hon sa att hon omedelbart skulle gå och slänga dom i tvättmaskinen, sen sa hon
"egentligen borde vi göra det varje gång det har hänt"
Varje gång det har hänt?! Det låter ju som att jag har kissat ner mej eller nåt. Det påpekade jag för mamma och hon sa att ja, det var ju ungefär likvärdigt så. Som sagt så gillar hon inte riktigt mina målvaktsgrejer..

Och vet ni vad, det finns en man på mitt gym som springer så otroligt roligt! Det är ett under att han inte har ramlat än, när han springer flätar han nämligen benen om varandra om ni förstår. Alltså, han springer ju då på löpbandet, och när han ska sätta i högerfoten sätter han den på vänster sida av bandet och vänster fot på höger sida av bandet. Varje steg han tar ser det ut som att han ska tippa! Han kanske övar inför någon catwalk eller något dylikt. Farligt ser det ut iallafall!

When the lights go out

Natten till idag hände något väldigt roligt.
Jag hade precis lagt mej, sov bredvid mamma inatt för att jag var lite mörkrädd efter att ha sett en rysare tidigare på kvällen. (Måste dock meddela att den inte var så himla mycket att hänga i julgranen)
Iallafall så har min mor en tendens att snarka en del. Gårdagen var inget undantag om man säger så.
Timmerstockar drogs och jag började nästan bli lite irriterad. Jag tittade på henne och såg min kära katt ligga och vrida sig och sova så gott på mammas mage. Men så hände plötsligt något när snarkningarna tilltog i ljudstyrka. Han klättrade högre upp och la sig precis nedanför hakan på mamma, sen låg han bara och tittade på henne ett tag, det såg ut som att han låg och funderade. Sen sträckte han ut ena tassen och satte den mot hennes näsa och petade lite, precis som att han försökte få henne att vara tyst.
Det var en alldeles underbar syn och jag kunde inte hålla mej för skratt.
När han märkte att det inte gjorde någon skillnad gick han och la sig nere på madrassen istället.

Fantastiskt ögonblick, det må jag säga!

57 channels (and nothin' on)

Här kommer en lista, i brist på annat.

Vilken svordom använder du mest?
Faanihelvete hörs rätt ofta
Äger du en iPod? Njet. Däremot en iRiver E10. Känn på den du!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? För tillfället ställer jag den inte alls. Varför plåga sig själv när man inte behöver?
Hur många resväskor äger du? Eh? Familjen äger en jäkla massa
Använder du flip-flops? Det händer
Var köper du dina matvaror ifrån? Konsum på Bergnäset och Coop på Storheden
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja i och med att jag alltid ser ut som en moron på alla bilder är det väl bättre att jag fotar istället
Vilken var den senaste filmen du såg? Hypnos tror jag den hette. Ett spanskt vidunder..
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Spela roll?
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Trummor, piano, ny värstingdator med alla inspelningstillbehör man kan tänkas behöva
Har någon någonsin kallat dig lat? Konstigt vore det väl annars
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Haha som om jag skulle behöva det
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Bruce Springsteen - Greatest Hits
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Bruce Springsteen. Alltid.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Kommer inte ihåg
Vad åt du till middag senast? Wokgrönsaker med lite korv
Använder du huvtröjor? Oja
Kan du vissla? Svar ja
Vem var den senaste som ringde dig? Linkan
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Typ..Jukebox eller vad den nu heter
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja annars blir jag förvånad
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0920
Tittade du på tecknat när du var liten? Japp, djungelboken typ
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Brukar sällan fråga kvadratmeter när jag går in i ett köpcentrum, men visst, ska kanske göra det nästa gång jag går in i Smedjan
Hur många syskon har du? Inte ett enda
Vilken film kan du alla replikerna till? Det är inte en film, men Där fick du, den kan jag nog alla repliker till
Äger du några band t-shirts? Japp - Bruce Springsteen & The E Street Band
När flög du senast? I torsdags
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 st
Läser du för skojs skull? Japp, läste ut sista Harry Potter i tisdags och igår läste jag ut Levande Bete som jag började med i tisdags. Är arbetslös som sagt..
Diskar du din egen disk? Vissa har ju diskmaskin. Lyx3000
Har du gråtit offentligt? Ja, fler gånger än nödvändigt
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop..fast vi har en stationär också
Försöker du alltid lära dig nya saker? Alltid var väl att ta i, men ofta
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? En tatuering vill jag väldigt gärna göra
Kan du kasta macka? Hjälpligt iaf
Har du någonsin varit på Jamaica? Icke det
Vad har du med dig in på bion? Förhoppningsvis trevligt sällskap. Och lite godis.
Vem var din favoritlärare och varför? Jag kan inte räkna upp alla! Har varit välsignad med många bra lärare faktiskt
Vad har du för väder? Minus nånting och vindstilla
Har du en blogg? Absolut inte
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Ensemble B, religion, engelska C
Gillar du att flyga? Det är inte så att jag längtar direkt. Däremot älskar jag att vara på Arlanda!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksam
När sov du senast på golvet? Tja..det måste väl ha varit på Lilla VM eller nåt sånt
Om du har körkort, när fick/tog du det? 071024
Vilken är din favoritdrink? Rosa Pantern tror jag. Wraoor
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Jag brukar kunna klara mej länge på typ 2 timmar, men helst sover jag 8-10 timmar iallafall
Är dina dagar fullbokade och stressiga? När jag jobbade var dom det, not so much nu för tiden
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha, vilket skämt
Vilken är din favoritfrukt? Banan och äpple
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nu för tiden faktiskt
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Tyvärr är jag en besserwisser men jag gör mitt bästa för att dölja det..ibland iallafall
Tror du på liv på andra planeter? Inte direkt nåt jag sitter och funderar över ofta
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Vet inte riktigt..kan mycket väl vara sportrelaterat
Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror inte på "Gud"
Vad var det senaste du åt? Wokgrönsaker med korv och en hårdbrödmacka (igen)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det har inte så stor betydelse
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Dom ville inte att det skulle vara något man kunde rimma dumt på, ex. LisaFisa eller nåt i den stilen. Haha
Gillar du senap? Nä fy! Eller ja, dijonsenapen är rätt god, vanlig kan gå och lägga sig igen
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Faanihelvetesjävlaskit (varför försöka rycka upp sig liksom? hehe)
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja varför inte
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jag vet inte. Måste ju vara nån riktig snygging iallafall..
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Icke det
Tycker du om att krama folk? För det mesta
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Vet inte
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Herregud, ska jag göra ännu en lista eller?
Vad är du allergisk mot? Allergisk är jag väl inte, men jag hanterar varken kiwi eller apelsin så superbra
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha..nä, borde man få det eller?
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Andreas

Streets of fire

Det har hänt mycket på sistone!
Onsdag & torsdag var jag i sthlm och levde livet. Var på Riche på utställning av jeans. Där var bland annat Ebba von Sydow som dissades av Jonna, fantastiskt roligt var det!
Jag hann även shoppa en del i huvudstaden, några tröjor och ett par skor blev det. Happy times.

Kvällen jag kom hem hämtades jag av Linn, Linnea och Amanda. Vi åkte runt och, som Amanda kallar det, "poppade" lite i stan. Linn kom på att hon behövde fylla på spolarvätska så vi åkte till Statoil. Linn som  inte är den mest tekniska varelse som går på denna jord fick inte upp huven på bilen. Jag påbörjade sökandet efter spak, men Linn var otålig så jag sa åt henne att börja titta i manualen. Där stod dom, tre personer framför huven och tittade i en bok, medan jag låg halvers inkrupen i bilen då jag precis hade hittat spaken man skulle dra i. Jag tror att folk kollade lite...
Sen skulle vi ju då försöka få upp huven helt, alltså få bort spärren, om man uttrycker det så. Jag stod med händerna innanför huven och letade när en kille plötsligt stack fram händerna och sa "behöver ni hjälp?". Jag hoppade undan och sa att vi nog behövde det. Han såg självsäker ut i ungefär 2 sekunder, sen märkte han att inte heller han fick upp huven. Då ville han bege sig därifrån väldigt fort! Tjejen han hade med sig ville däremot inte gå, hon ville stanna kvar och se hur det gick. Han släpade henne därifrån och vi fick upp huven nästan omgående. Faktiskt var det Linn som lyckades. Inte illa!

Det kommer nog mer uppdateringar sen..om jag har tid!