Happy times

Sitter och lyssnar på Säkert! - Vi kommer att dö samtidigt nu. Happy times! Man kan inte vara ledsen när man hör den låten!
På tal om låtar så ska jag och några från jobbet starta ett band. Vi ska vara bäst!

Jag
Linnea
Sanna
Tove                                                             har varit och chillat på Floras. Sen gick vi till östra och 
Gunnar                                                         gungade och lekte i klätterställningen.
Alle                                                               Vi diskuterade även ett bråk ett par hade. haha!
Lisa



Jag körde lite bil idag också. När vi kom hem sa jag till pappa "Jag är faktiskt inte så himla dålig på att köra bil", så svarar han glatt "Näe". Ojoj..jag var tvungen att påpeka till honom att han ju verkligen inte ska slösa med allt beröm. Då sa han "Men..du är hu bra på att köra". Min pappa är så enormt bra på att ge beröm..

"En låt som heter falling"

Idag blev vi klara med våran låt "En låt som heter falling". Den blev riktigt grym faktiskt!
Klart bästa låten vi har! Gunnar blir omnämnd som tinnitusskaparen, men även som den som förgyller året..så vi var ganska snälla i texten. Gunnar trodde även att han hade fått vara med på ett annat ställe i låten, men så kul ska vi inte ha det.

"Sommar, det kan bli skogsbrand" blev, med lite slarvig handstil och Gunnars syn "Gunnar, det kan bli skogsbrand". Det var eftermiddagens stående skämt!

Imorgon ska vi fara och spela på ett äldreboende. Känns ju bra att jag och Linnea ska spela "Kom ihåg mig", det är som att vi sjunger på gamlingarnas begravning eller nåt. Haha. Men det är inte så det är menat!



We've got the afternoon.
You got this room for two.

Take all your big plans, and break them.
This is bound to be a while.

Your body is a wonderland

Spelning

Just ja, man ska skriva här ibland också!

Idag hade vi våran första spelning med jobbet. Vi trodde att det skulle börja regna så vi var lite nojiga för att spela under öppen himmel, men det gick bra.
Vi kom igång rätt mycket för sent också eftersom att vi hade glömt ett notställ som Erik skulle hämta, och då råkade han låsa in nyckeln och var tvungen att vänta på vaktmästaren som skulle komma och låsa upp åt honom.

När vi kom igång blev det iallafall bra. Vi spelade sex låtar:

- Hon kommer med solsken
- Balladen om Herr Fredrik Åkare och den söta Fröken Cecilia Lind
- Penny Lane
- Somliga går med trasiga skor
- Life on mars
- Var nöjd med allt som livet ger

Det var riktigt kul. Life on mars är så mäktig..man får gåshud!




All I wanna do when I wake up in the morning is see your eyes.

All I wanna do in the middle of the evening is hold you tight.

Spännande som vanligt

Har jag något spännande att berätta idag?
Förmodligen inte..men det gör nog inte så mycket hoppas jag!

Trodde det skulle bli en halvtaskig dag idag vädermässigt. Tji fick jag. Det blev ju varmt idag också, så då var man tvungen att vara ute idag också för att inte få dåligt samvete. För sån är jag - är det fint väder ute och jag är inne hela dagen, då får jag dåligt samvete, så det går ju inte för sig!

Jo förresten, nu kom jag på en otroligt spännande grej. Mjaa..
Jag har, för första gången i mitt liv, parkerat i ett parkeringshus! Shit alltså..snart är ju körkortet bärgat! ;)

Självklart var jag inte bara och parkerade för skojs skull, nä vi var och shoppade lite. Nej förresten, ändra det där till 'mycket'. Jag köpte två tröjor och pappa köpte två shorts. Det var inte billigt kan jag säga!
Dock var alla inköp mycket snygga, så vi är nöjda.

Har sett
Psych nu, mycket bra och rolig serie! Det ska tittas ihärdigt!

Förresten, imorgon börjar jag jobba. Sommarorkester! Handledaren, Erik, ringde idag och kollade så att jag hade fattat att jag skulle jobba. Det hade jag. Sen bad han mej även att ta med låtförslag. En svensk och en engelsk låt. Den svenska är för att våra kära senior citizens (jag vet inte varför det blev på engelska..det är väl ödets ironi!) ska förstå vad vi sjunger. Så, har du förslag är det bara att skicka! Särskilt svenska!



Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått
och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag


Sommarlov

Shit vilken man som bjöd in sig själv till sommarfirandet igår!
När vi kom ut på terassen hos Ida, ja då kom han också dit.
Och inte nog med det! Han gjorde en lista över vem att tjejerna han helst ville ha, jag vet dock inte om det var Jessica eller Julia som vann..men jag tror inte att någon av dom kände sig särskilt hedrade.
Sen spårade det ytterligare när karln tog fram något som såg ut som en vanlig cigarett, men icke var det. Nej du, självklart tänkte han sitta och röka på där, mitt bland oss. Inte undra på att hans ögon var ganska rödsprängda!
Jag avlägsnade mej hastigast för att inte dra i mej några mindre bra rökelser haha.


När våra vänner av det manliga könet kom dit gick han dock väldigt fort. Tyvärr kom han tillbaka några gånger. Då gjorde han nya listor..även Jimmie var med på en lista. Han sa att han gick båda vägarna. Intressant!

I övrigt var det en rätt så trevlig kväll igår! Jag drack bara fanta och är mycket nöjd med det.
Dom flesta var väldans igång..det var variende trevlighetsgrad på det, men jag tänker inte gå in ytterligare på det.

Hade väldigt trevligt sällskap när jag gick hem igår! Eller ja..telefonsällskap iallafall. Önskar dock att sällskapet hade varit på plats istället..det hade varit mycket bättre!


All I want is to be with you
All I want, it doesn't really matter what we do..
'Cause all I want is to be with you


Sanslöst!

----> Snacka om åktur den här killen fick sig! <----

Det är väl inte riktigt det man väntar sig att se när man är ute och kör, men för all del, lite rullstolsrally är ju aldrig fel!
Tur att han klarade sig iallafall!

Lejonkungen

Det är återigen typ 1000 grader varmt ute! Man ska inte klaga, jag vet, men det är nästan outhärdligt varmt nu för tillfället. Man kan inte visa sig i solen i mer än några minuter utan att ungefär dö.
Därför tog jag tillfället i akt och la mej i sängen i mitt svala rum och såg Lejonkungen idag! Den är så bra, men jag har fortfarande inte vant mej vid att Mufasa dör, nä nog blir jag lika ledsen ändå!
Tack och lov tog jag mej ur sorgen ganska fort, ungefär direkt när Timon och Pumbaa visade sig ;)

Har varit en sväng på stan också. Har såklart hunnit få i mej glass på nåt sätt - idag blev det i milkshakeform. Onödigt gott är vad det är. Men det är ju sommar, och då får man äta glass!


Dagen

Gick upp kl 11 idag. Det var mycket skönt!

Var ute och körde lite bil sen. Pappa skulle ha mej till att backa runt gathörn..tjena va lätt det var då. Det ska jag hålla mej ifrån sen när jag får körkort! haha

Har även tränat lite styrke idag, ute i solen. Det var mycket trevligt! Tror dock inte att jag hann få nån färg, jag tror att det är omöjligt för mej att bli brun, något jag inte gillar särskilt mycket!
Men men..det är ju bara början av sommaren än så jag kanske hinner ändra färg från kritvit till blek innan sommaren är över!

Såg just fotbollen förresten. Varför inte göra mål så där när islänningarna bara står och kollar på?! Mamma satt och hummade och tyckte lite synd om stackarna. Jag skrattade mest, jag brukar ju säga att skadeglädje är den enda sanna glädjen..och ibland är det sant haha ;) Nä men, sen höll island på att göra mål och då ändrade mamma sig omedelbart, det var inte så synd om dom så dom skulle behöva få göra mål. Fin filosofi det där!


Our lips, can touch.
And our cheeks, can brush.
Cause our lips can touch,
here.

Where you are the one, the one,
That lies close to me.
Whispers, "Hello,
I miss you quite terribly."

Få viktigheter

Tjena va mycket viktigheter det blev idag då..låg typ i solstolen och läste. Men visst..det är ju också bra.
Har även övningskört idag. Det gick bra! Synd bara att vissa har fått körkort även fast dom kör som kungen gör när han besöker norrköping.

Såg sista avsnittet av Heroes säsong 1 idag..det var läskigt! Men det var bra också..undrar vad dom hittar på inför nästa säsong. Blir intressant att se!



I wanna write her name in the sky

Now I'm free..free fallin'


Sommar

Lugn, lugn! Det är inte så att jag är inne på heltid en sån fin dag som denna! Jag är bara och återhämtar mej lite från värmen!

Ja..Sveriges match igår. Say what? Vad är det som händer egentligen?! Hur kan man få för sig nåt så idiotiskt som att springa in på planen och slå till domaren? Inte för att det var särskilt klyftigt av Poulsen heller men..
Jaja..tack för vinsten iallafall!
Matchen sågs för övrigt hos Pillan. Jag, Linda, Pillan, Stina och Henrik hade en trevlig grillafton med fotbollstittande och sängramsihopskruvning - klockan halv elva på kvällen! Ja, du läste rätt. Ibland undrar jag vad det är för nåt löst folk jag umgås med egentligen ;)

När mor kom och hämtade mej därifrån var det livat inne i stan. Det var nåt slags möte för dom med Amerikanare..kul att dom kör fasligt fort, eller inte. 30 överallt ungefär..

Nu ska jag bege mej ut i solen igen. Kanske göra nåt viktigt. Igår målade faktiskt jag och pappa spaljéerna på altanen. Det var mycket viktigt! Idag har jag tvättat av flaggstången. Även det var mycket viktigt!

Off to viktigheter!