Working on a dream

Okej okej, jag vet, jag har varit skitdålig på att blogga på sistone,  men jag har inte haft så mycket att säga!
Men nu är det dags för ett nytt inlägg tänkte jag.

I helgen har jag gjort roliga, tråkiga och ovanliga saker. Fredag kväll spenderades på Arcus där vi skulle ta emot knallar som skulle ställa ut på julmarknaden. Där satt vi alltså i en liten kur som inte kan ha varit mer än 6 kvm stor men som säkerligen hade lika många element som kvadratmeter. Som ni kanske förstår var det otroligt varmt där inne!  Därför såg jag och Pillan till att ta alla avstickaruppdrag vi bara kunde. Exempelvis for vi och hämtade våran föreningsledares sons flickvän på busstationen. Pillan körde, och det kanske inte vore så uppseendeväckande egentligen om det inte hade varit för den manuella växellådan. Allt gick väldigt bra i början men sen när hon började prata i telefon mitt i stan och upprepande frikoppla och lägga i tvåan, frikoppla och lägga i tvåan, inför alla korsningar och rondeller började jag bli nervös. Inte tog hon den enkla vägen ut ur stan heller, nä nog tog hon Oliver's-backen. Där satt jag och skrattade nervöst när hon med telefonen i ena handen skulle hitta dragläge och inte krascha bilen bakom. Upp kom vi. Sen blev det halt, det blev dessutom fyran (växeln). Då tyckte jag att det var färdigpratat så jag såg till att samtalet avslutades omedelbums!

Väl tillbaka på Arcus satt vi mest och ogillade läget. Tiden gick väldigt sakta. Då kom vi på att vi skulle testa golfbilen dom har där. Sagt och gjort så burnade vi iväg i den. Pillan körde även den gången. Jag satt och skrattade hysteriskt samtidigt som jag vrålade om alla vattenpölar som kunde vara hala. Jag menar..tänk er att sladda med en sån där bil..klart att man kommer att välta! Hursomhelst så var det väldigt roligt att åka lilla bilen.

Igår var vi i Kalix och spelade match. Innan matchen började hade vi dock vissa problem, ty en stor del av laget hade glömt att tänka då packningen skedde. När jag skulle ta min väska från bilen när vi kom fram upptäckte jag till min fasa att inte hade någon mask med mej, nej den var kvar i Sofies bil i Pillans garage. Väl i omklädningsrummet kom Elin på att hon inte hade några skor med sig, dock hade hon med sig ett par extra shorts till Linn som inte hade några. Lydia, min målvaktskollega hade glömt shorts och Jakobsen hade glömt en del av sina ombyteskläder. Tack och lov kunde vi lösa alla problem, mycket tack vare Lydia som lånade ut både skor och mask.
Vi vann även matchen med 2-1 och det tror jag inte att någon hade kunnat tro innan. Både Kalix och vi var nog hyfsat säkra på att dom skulle vinna, men vi kämpade och kämpade och i sista minuten satte vi 2-1. Härligt!

Efter matchen for vi runt i hela Kalix! Jag skämtar inte! Först började vi med att hälsa på Lindas mormor och morfar där Pillan även sydde ihop Lindas byxor och jag fick höra att jag hade ett vackert namn.
Sen bar det iväg till Lina där vi åt tacos och blåbärsmuffins. Mycket gott! Och sjukt fint var det där också, jag blev alldeles till mej av finheten. Dit kom även en jättesöt liten hundvalp som jag kramades med.
När vi hade varit där åkte vi till Lindas mamma, där såg vi på kort från när Linda var liten. Bland annat iförd klänning. Jag blev lite rädd! Vi såg även på alla ljusslingor som var uppsatta, jag skulle inte vilja betala den där elräkningen kan jag säga!
Sen burnade vi vidare till Kalix Drugstore, jag kände för lite amfetamin. Nä..ICA alltså. Där träffade vi en av våra motståndare som skämdes över matchresultatet. Men hon erkände att vi var bättre. Det var ju fint iallafall!
Sen åkte vi hem!

Nu tror jag det är färdigrapporterat för den här gången!