Changes

Snart London som sagt. Mindre än en vecka kvar nu.
Ska bli skönt att få fara bort och rensa huvudet lite faktiskt.
Har beställt lite böcker idag. The Dirt och sista Harry Potter-boken. Hinner nog tyvärr inte få dom innan jag åker, så jag får nog ta med julklappsboken som reselitteratur. Det ska nog gå bra det också :)

Sitter och pimplar Dr Pepper nu. Gudabenådat gott är vad det är. Första gången jag smakade det tyckte jag det smakade ass. Tur att jag ändrade mej, annars hade jag inte haft så "trevligt" nu.

Somnade i min soffa tidigare..blev smygfotad.




Grattis världen

Sitter och ser Grattis världen nu. Mycket roligt program det där måste jag säga. Dom är just nu i Japan och var och sjöng på en japansk bluegrassfestival. Dom sjöng inte vilken låt som helst, nä, dom sjöng Peta in en pinne i brasan. Jag säger bara; gudars skymning.

Idag var jag på stan med pappa. Jag köpte skor på rean. 70% rabatt var det, inte illa pinkat! Jag är nu alltså ägare av ett par röda/oranga pumaskor. Jag vet att färgkombinationen låter underlig, den är nämligen det, men jag tycker dom är snygga, och det är ju ändå huvudsaken.

Förhoppningsvis hittar jag nåt snyggt i London också när jag far dit. När blir det nu..nästa vecka va? Jo det ska nog bli roligt tror jag. Hoppas bara inte att vi kraschar eller nåt. Ifall det skulle ske vill jag gärna ha Bittersweet symphony och Kom ihåg mig på min begravning. Bra, då vet folk det iallafall. Men jag planerar att överleva.

Host

Om man då någonsin skulle bli frisk skulle ju det vara kul.
Jag hostar något fruktansvärt just nu. Igårkväll hostade jag så tårarna rann och jag trodde att jag skulle spy när som helst.
Nu har jag hostat så mycket att jag har helt ont i huvudet och jag ser inte riktigt skarpt. Man kan ju fundera om nåt blodkärl har tackat för sig. Men det tror jag inte.
Imorgon är det iallafall julafton. Det känns inte som det men jag hoppas att det blir mysigt ändå!

Jag har hunnit köpa alla julklappar i god tid, vilket känns mycket bra. Det kan jag vara nöjd över iallafall.
Nu ska jag fortsätta se Mythbusters

Skön raggningsreplik ;)

Jobbigt att ta sig ur det där! Haha


image42

Snabba beslut

Igår hade jag och Sara mer än lovligt tråkigt. Därför beslutade vi oss för att fara till O'Learys och hänga gäng lite.
Det var mycket trevligt. Vi träffade diverse löst folk som det pratades livligt med. Mycket trevligt.
Träffade även Rockern som tyvärr gick på cigarettjakt där ett tag. Nog finns det ju bättre saker att dra i sig än rök, for sure.
När Olles stängde begav vi oss till Heroes och träffade nytt folk. Även Peps Perssons okände lillebror. Honom ville vi dock inte prata med så länge så han fick bege sig..han var nämligen lite väl närgången tyckte vi.
Sen stängde även Heroes. Då knallade vi iväg därifrån och träffade Ida och Domarjenny. (Inte domarjävel som hon trodde jag sa!) Vi styrde stegen mot nån karl på varvet och satt där och snackade ett tag. Vi gick igenom bilar, hockey och Överkalix typ. Mycket intressant.
Kvällen avslutades med en korv på Statoil. Just då var det gud på jorden!

Snyggaste målet

Kolla in årets snyggaste innebandymål!

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/film.asp

Alla dessa metaforer

Jaha, då var Idol slut för den här gången. Jag tycker det har varit en mycket trevlig säsong, med förbehåll för Kishtis kommentarer. Hon blir ju bara värre för varje år som går.

Utan att överdriva så iscensätter jag här ett av hennes utlåtanden;
Ah! Att höra din sång, ahmen, det är liksom..
..det är som att en tiger kramar dej, mitt i ett ösregn.
Den stryker dej med mjuka tassar över dina blodiga rygg, som den just har klöst upp.
SÅ, känns det när du sjunger. Hjärta - smärta!
Tack.


Gud bevare mej.


Fler konstiga sporter

Jo, Eurosport har stått på hela dagen här.
Alltså, curling, det är ju också en ytterst underlig sport.
Det känns som att det borde ha kommits på av någon städerska/städare (hurra för politisk korrekthet, haha) som hade tråkigt på jobbet och började "slänga" iväg tingestar på bonade golv.
Sen kom dom på att 'Aha! Det här kan vi införa som OS-gren!'
Efter det började alla länder rekrytera folk till curlinglagen.
Som intagninskrav stod det; Ni ska ha förmågan att sopa ett golv så väl att ett otränat öga icke ser skillnad på det och ett bonat golv.

Eller hur? Precis så gick det till.

You punk

Taget från Tjuvlyssnat.



Moderlig stolthet tar nya former

Konsum, Höör

Kassörskan verkar känna kvinnan ~40 som har varit och handlat.
Kassörskan: Du skulle sett för några dagar sen här.
Kvinnan: Jasså? Vaddå?
Kassörskan: Jo, det var en tjej som kom in här. Hon såg helt hemsk ut!
Kvinnan (ointresserat): Mhm...?
Kassörskan: Ja! Hon hade grönt och svart hår och säkerhetsnålar överallt. Till och med i öronen! Och hennes kläder! Dom var helt trasiga! Och hon hade en massa såna armband med vassa saker på. Det är ju nästan så att man blir rädd av att sitta här och ta betalt!
Kvinnan (småleende): Det ska jag gå hem och hälsa. Det var nog min dotter.


Vilken underbar mamma! Jag kan se kassörskans ansiktsuttryck framför mej när hon fick veta vem det var hon pratade om. Obetalbart!


Ska vi gå på marknad?

Först tyckte jag det såg lite trångt ut. Sen förstod jag.
Mysig marknad.

 


Hittade den på en annan
blogg

Hoppalångtsåinihelvete

Jag sitter och kollar på Eurosport, det var nyss en reklamsnutt för backhoppning. Jag började fundera lite - hur kommer det sig egentligen att man börjar med backhoppning? Det känns ju inte direkt som något man skickar iväg sina små sjuåringar på. Då tror jag fotboll och ridning är lite mer konventionellt.
Men allvarligt, hur kommer man på att man har en färdighet för att hoppa 100 meter långt i 100 kilometer i timmen med bara ett par skidor, en hjälm och en fladdrig neondräkt på sig? Är det misslyckade slalomåkare som upptäckte att dom inte kunde svänga så dom istället satsade på att bara hoppa rakt fram? Eller är det några som försöker bota sin flygrädsla? 'Jag är inte rädd, jag kan flyga'..
Jag känner mej iallafall inte misslyckad för att inte jag började hoppa nerför ett berg i v-stil. Mitt liv känns ganska bra ändå. Finns det förresten backhoppartjejer? När jag tänker efter kan jag inte komma på en enda tjej som är backhoppare. Jag måste undersöka det.

Om det är någon som har några teorier om varför man börjar med backhoppning, eller om någon har information om huruvida det finns kända backhoppartjejer är det bara att kommentera!


The Boss del 2

Idag släpptes som sagt biljetterna till Bruce Springsteens spelning den 4 juli på Ullevi.
Jag kunde ju inte stå utanför Kulturens Hus och köa, på grund av denna sjukdom som ingen kan ha missat vid det  här laget.
Jag bänkade mej istället vid datorn och tänkte prova min lycka på
ticnet. När jag 8:45 gick in på sidan och klickade på Brucebilden möttes jag av en mätare, och en text som sa att jag hade över 15 minuter kvar i kön. Då hade biljetterna alltså inte ens släppts.
När jag då väl hade kommit igenom den första spärren, som tog långt över 15 minuter, fick jag välja vilken slags plats jag ville ha. Jag tänkte att nu hade jag ju himla tur. Ha! Inte då, för när jag hade gjort mitt val kom en ny mätare upp, som visade att jag hade 15 minuter kvar där också. Klockan 9.37 hade jag kommit igenom alla spärrar och möttes då av beskedet att evenemanget var helt uppbokat.


- Det fungerar så att folk som går in på sajten hamnar i en elektronisk kö. Poängen med det är att man ska slippa gå in om och om igen på sajten. Man kommer in så småningom. Men det är ju så att efterfrågan är tio gånger större än utbudet, säger Mats Strand, Ticnets vd.

Han betonar att systemet inte brakat ihop, tvärtom.

Det utdraget tog jag från Aftonbladet. Här är hela artikeln.

Säga vad man vill om den hade brakat ihop eller inte, jag kan iallafall säga att det var inte alltid den där kön funkade, ofta kom det upp "Webbsidan kan inte visas". Nä men nog fungerade den alldeles utmärkt..

Som tur var hade jag en vän i kön utanför Kulturens Hus, så trots att jag själv inte lyckades klicka till mej en biljett via Ticnet är jag nu ändå en lycklig människa. Göteborg 4 juli, here I come.



Rackarns förresten att man inte får ha med sig laserpekare. Jag som verkligen hade tänkt det!

I am delusional

Nu är jag less på att vara sjuk, det går nämligen inte att sova. Inte på natten iallafall. Det blir bara att somna-vakna-somna-vakna. Dessutom är det ingen djupsömn, nej det är bara drömmar hela tiden. Inte är det några vanliga drömmar heller, nä inatt drömde jag i en timma om dragkedjor. Förstå hur jobbigt det är, jag börjar ju nästan tro att jag är psykiskt sjuk. Så illa är det nog inte dock, jag tror det är febern som rår för det.
Man får väl hoppas det iallafall haha.

Hungrig är jag också men jag orkar inte tänka på det, vill inte svälja nåt så då får jag vara hungrig istället.

Smärta!

Åh vad jag blir deprimerad. Jag har helt förfärligt ont i halsen. Bedövning skulle vara väldigt skönt, men ack nej, någon sådan existerar icke.
Det har inte ätits mycket under dagen. Sallad och en halv palt. Lite glass har jag klämt i mej också men det var inte ens gott, det gör för ont.
Tyck synd om mej, det gör jag!

The Boss

Old news, jag vet, men jag måste ändå skriva om det.
Imorgon släpps biljetterna till
Bruce Springsteens spelning på Ullevi till sommaren.
Om jag inte får tag i en biljett vet jag inte vad jag tar mej till. jag kommer förmodligen att lägga mej i fosterställning på golvet och gråta några dygn.
Känns inte bra att jag är sjuk och måste förlita mej på internet..

Tänk att få stå där på Ullevi. Se The Boss uppe på scenen. Höra honom spela tillsammans med The E Street Band. Sjunga tills luften i lungorna tar slut och man blir snurrig.
Tänk att få vara på en Bruce-spelning.

Konspirationer!!

Imorse när jag satt på vårdcentralen och väntade på min tur in till doktorn och till labbet och allt möjligt hände något som enbart kan förklaras som en konspiration.
Jag hade suttit i en väntsal i säkert en kvart, en kvinna hade suttit bredvid mej i ungefär 10 minuter. Jag försökte läsa en rubrik som stod på en tidning i en hylla längre bort, och just då reser kvinnan sig upp och tar just den tidningen.
Jaja, det är väl inte så farligt, det är ju sånt som händer.

När jag satt och väntade för att få komma in till labbet började jag åter försöka läsa en rubrik på en tidning, denna gång låg den i en stol någon meter bort. Tror ni inte att en hempermanentad tant kommer och tar den tidningen just då?!
Jag säger bara konspiration!



Jag hoppas att alla uppfattar att jag är ironisk...

Förresten så hade jag ett virus i halsen, feber, och ett inflammerat öga. Jackpot.

Jag hade en gång en dröm

Har ganska nyligt gått upp. Jag drömde en hemsk dröm just innan jag vaknade!
Jag drömde att jag fick provköra pappas nya bil, problemet var bara att gasen tog direkt, bara man nuddade i den så jag dundrade iväg där i en enorm hastighet. När jag då skulle försöka få stopp på bilen och bromsade stannade inte bilen rakt, nej den ställde så jag for rätt in i ett staket och bucklade till hela sidan på hans bil.
Måste jag ens säga att jag blev väldigt glad när jag vaknade och förstod att det inte var sant?