Klantigt

Ja herregud och fru gud. Är det inte det ena så är det då bannemej det andra.
Igår lyckades jag ta mej igenom hela träningen utan att få fingrarna avslagna, men jag kan ju inte tillåta mej själv att komma hem hel från en träning så jag ordnade det själv igår. Satt så fint på golvet, på knä, som jag brukar. Skulle sen snabbt flytta mej åt andra sidan, det var bara det att knät satt fast i golvet så istället för att vrida hela kroppen så vred jag knät. Smällen var enorm! Jag trodde allvarligt talat att hela benet gick av, men så illa var det inte. Jag tror att det är en sträckning jag har lyckats med..ont gör det då att gå. Känns som att hela benet ska vika sig ibland, men jag har då lyckats hålla mej stående hela dagen idag.

Får väl se vad jag hittar på ikväll, tror inte det blir så mycket..
Jag är bjuden till mammas kusins fikakväll (??), men jag känner mej inte så manad till det.
Blir väl att se nån film eller nåt i den stilen

Dagens låt är Read my mind av The Killers
  "The teenage queen, the loaded gun; 
   The drop dead dream, the Chosen one,
   the southern drawl, a world unseen,
   a city wall and a trampoline. 

   Oh well I don't mind if you don't mind ,
   'cause I don't shine if you don't shine. 
   Before you go, tell me what you find, when you read my mind"
  

Julstressen är påtaglig

Julestressen var stor idag! Ja inte för att jag behövde köpa en massa julklappar eller så, dom har jag redan inhandlat, jag är skapligt nöjd! Iallafall, stressen var påtaglig på skolan! Jag började egentligen 9:50, men eftersom att jag och Karro har varit, tja, inte så otroligt företagssamma när det gäller inlämningsuppgiften i NK så fick vi ta en ofrivilligt tidig morgon. På tal om morgon, när jag skulle åka med bussen till skolan imorse så var det några utbölingar som kände att dom ville invadera bergnäset just denna morgon när jag skulle åka med bussen, så jag fick stå. Ve och fasa, jag höll på att bryta fötterna fem gånger om. Jag vet, jag låter som en gammal tant som inte har annat att göra än att vara bitter på sin omgivning, men så kan jag vara ibland, särskilt på morgonen, fråga bara mamma och pappa som egentligen borde ha på sig hjälm den tiden på dygnet. Väl på skolan fick vi till vårat stora förtret se att det var Falsett som hade lektion. OH NO! Det betyder att man inte har en chans, what so ever, att komma in i datasalen. Om man hade hållit på att förblöda ute i korridoren och hon var den enda vuxna i närheten skulle hon ändå inte öppna dörren, jag menar, hon har ju faktiskt lektion! Svammel..
Jag och Karro fick sitta och rulla tummarna i en och en halv timma tills vi äntligen fick komma in i datasalen. Direkt satte vi igång att hamra på tangentborden. Det förvånar mej faktiskt att alla tangenter satt kvar när vi gick därifrån. I all stress hann vi även med att få det konfirmerat att mina
mardrömmar som kommer att hemsöka mej i 12 och ett halvt år ÄR befogade! 
När NK-pärsen var avslutad fick jag tillbaka mitt matteprov; Oh yes, jag klarade det! I'm the king of the wooorld haha. Sen kom nästa enorma stressmoment. Jag kom på att jag hade 15 sidor ogjorda i tyskan! Jag, André och Tobbe parkerade i ett grupprum, men flitens lampa lyste inte omedelbart. André satt och gjorde cirkuskonster med snöret till lampan, men till slut brann det lite i skallen på honom, så han tog i för kung och fosterland och liksom snurrade snöret med den hårda kulan runt lampan..det slutade inte jättebra. Tobbe konstaterade att ena lysröret gick sönder, men det ville inte André tro på, så han skulle klättra upp på bordet för att kolla det. Han klev upp på stolen, som har hjul, och skulle just kliva upp på bordet, när stolen åkte undan. Det brakade till utav bara helvete och André flög ner från bordet. Jag och Tobbe grät av skratt medans André hade smärtor i benen. Vi skrattade som aldrig förr...

Glädjen fortsatte på träningen. Jag, Linda, Pillan och Monica var på ett skratthumör som kanske inte riktigt uppskattades av alla, men nog hade då vi kul iallafall. Roligast var det definitivt just när vi skulle åka därifrån..vad som sades kan jag dock inte riktigt gå in på.
Linda fick en julklapp av mej idag också. Svinheta tigertofflor med klor på, haha! Jag och pappa hade väldigt roligt när vi skulle välja dom på stan. Tror faktiskt att hon gillade dom..men om hon inte gjorde det kan hon ju ljuga och låtsas som att hon gjorde det..fast å andra sidan nej..hon är sämst på att ljuga !

Dagens låt ; T-Rex - Children of the revolution
   "Well you can tear a plane in the falling rain
    I drive Rolls royce 'cos it's good for my voice
   But you won't fool the children of the revolution
  No you won't fool the children of the revolution, no no no - yeah!"

Lampskärmar och kunskapstest

Kunskapstest my ass! PROV är det där!
Ja alltså idag skulle vi ha ett "litet kunskapstest" för att testa vad vi har lärt oss när vi har jobbat om människor i behov av stöd. Vanligtvis brukar jag INTE skriva 5 sidor på ett läxförhör..men visst, you name it. Har även haft matteprov idag..usch, varför valde jag matte C egentligen? Det är hur svårt som helst! Jag vet inte ens vad logaritmer är..bara att jag hade prov på det idag.

Imorgon är det dock happy day; jag börjar inte förrän 12:40. Känns ju som att det är långsovning på gång! Snart är det träning..jag är lite trött men det ska nog gå ändå.
Igår fick jag ett nytt smeknamn - lampan. Jag rår nog för det lite själv. Måste kanske dra hela historian så att man hänger med i svängarna. I tisdags var jag och klippte mej, och mitt hår ser ut som en jävla lampskärm från 70-talet! Depressionen har varit påtaglig! Tandborsten flög..likaså en innebandyklubba.
Ja iallafall så blev jag ju överfallen på träningen eftersom att alla ville se hur det såg ut. Jag sa att jag inte ville visa det för att jag ser ut som en lampskärm, och då blev jag kallad för lampan efter det. Otroligt kul.
Jaja, jag skickade ett paniksms till Monica igår och sa att hon måste fixa till det så jag ser ut som folk, och hon sa att det nog kan ordnas, så det känns bra.

Du gjorde mig lycklig och förvånad

"Som att låta drömmarna ta fart nån natt på väg från replokalen.."
Ja shit pommes, igår tog drömmarna fart. Iofs var jag inte på väg från nån replokal, jag satt bara här hemma, men nog kunde dom ta fart lika bra ändå.
Minnena tog tag i mej och tog mej tillbaka 2,5 år..shit alltså! Träffade dej i somras och du var minst lika snygg som då.

Måste ta tag i det här, sluta fåna, sluta drömma för det kommer aldrig att hända..
Men så snygg..oh lord have mercy haha!

"Mina knän ja dom skakar, och hjärtat det blöder"