Trött

Idag har det varit en trött dag.
Men det har varit värt det ändå tycker jag :)
Igår köpte jag en ny mobil..den senaste sony ericsson. Den är tunn kan jag säga!
Har även nya snygga dojjs. Känns bra :)
Jag hade egentligen behövt gå och sova tidigt inatt..men det kommer nog inte att hända, för telefonlinjen är bokad om man säger så. Det är inget jag tackar nej till kan jag säga.
Jag har just nött Sarah Dawn Finers bidrag i melodifestivalen..grym låt!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag..har inte så mycket att säga faktiskt.

Söt

Igår hade jag världens mysigaste telefonsamtal med..världens sötaste :)
Ville egentligen aldrig lägga på, men jag var tvungen tillslut.
Kan inte riktigt beskriva med ord hur mycket jag tycker om dej..men det vet du ju redan.


Idag är jag sjuk . Jag har legat i sängen och soffan hela dagen. Jag har väl varit vaken i cirka 3 timmar idag, resten har jag sovit. Det har varit väldigt skönt, jag har bara saknat en person där med mej..

Snygghet är överskattat!

Ja, igår gav jag och Linnea fuldans ett nytt ansikte.
Alla tjejer runt om oss försökte se så otroligt snygga ut, så vi gick lite mot strömmen kan man väl säga.
Det blev en hel del discomoves från 70-talet, ännu fler moves till vissa textrader i låtar, och sen kom Linnea och stylade med lite hårslängning á la E-type.
Killstackarna vi hade med oss vågade inte riktigt vara fula så dom stod mest där och bytte tyngdpunkt från ena foten till den andra, men det är ju också charmigt haha.

Ett konstaterande vi gjorde att man bör ha med sig en fläkt om man ska leva sig in som vi gjorde! Det blev otroligt varmt där på dansgolvet. Va fan, människor, hört talas om luftkonditionering?!
Ett ytterligare konstaterande är att det verkligen inte är vackert att ha orange kostym. Mer säger jag inte.

Klart slut!


Hagelgevär eller Rambo-bälte

Igår spårade det sannerligen för mej, Jessica och Niklas!
Vi satt i matsalen och spekulerade lite i vilket slags gevär skidskyttarna har. Våra gissningar var dock inte särskilt kvalificerade. Det började med ett dubbelpipigt hagelgevär som sen övergick till en k-pist. Jag fick då en uppenbarelse där jag såg ACO ute på skjutvallen med ett sånt där Rambo-bälte med skott på sig ! Mitt i asgarven skrek även Jessica "Dom gör en drive-by!!" Tur att matsalen var skapligt folktom..annars hade nog dom andra stackars själarna på skolan funderat vad som hade tagit åt oss.

Igår var även en mycket trevlig kväll. Jag och Jessica var på Roasters och inskaffade vuxenpoäng för fikning en fredagskväll. Efter ett tag där gick vi och såg typ 20 minuter av Plannjas match mot 08 Stockholm. Plannja hade typ lekstuga med 08, det var kul att se. Det var lite synd om Stockholms 3 tappra fans. Dom hade det inte lätt där i en i stort sett fullsatt Pontushall men sina små handklappare. Stämningen var grym när 08 fick två straffkast och missade båda.

Efter Plannja gick vi och upplevde 10 minuter av Thailand. Ja alltså vi gick och solade.
Det är underbart tills att Thailand förbyts till Antarktis på 1 sekund. Jajja..jag tror jag fick lite kulör iallafall haha.

Jag har även hunnit se Offside. Den var bra måste jag säga!  En riktig feel good-film (ja jag vet, det stod så på dvd-fodralet) som var..trevlig att se haha! Roligast var ju all svengelska. Kock och cock är ju nästan samma sak hahaha.

Nä nu är det snart match. Hemma mot TAIF. Vi ska vinna

Intresseklubben antecknar..

Idag tänkte jag skriva nåt i min blogg medan jag var på skolan.
Tyvärr blev det inte så för Karro kom tillbaka och tog datorn i anspråk precis när jag började skriva första meningen.
Jag kan dock återskapa lite av texten jag hade tänkt mej. Det skulle börja ungefär så här "Jag sitter på skolan och håller på att somna, jag är så jävla trött! Matten var ingen höjdare..och jag önskar att vissa kunde hålla käften.."
Det var alltså ingen förlust att jag inte hann skriva klart det, för jag tror inte att nån vill ha fler klagovisor..alla känner redan till hur otroligt spännande och stimulerande det är att gå upp klockan 7 på morgonen för att klockan 8 ha matte, inte nog med att det är matte, det är dessutom C-kursen. Gud bespara mej!

Vi hade däremot en intressant föreläsning idag, det var en militär som kom och berättade lite om ledarskap. Inte helt opassande eftersom att programmet jag går heter just ledarskap.
Han var rätt rolig faktiskt. Dock lite schizofren. Han var helt allvarlig, sen började han skratta frustande, sen 1 sekund senare var han helt stel i ansiktet, även hudfärgen skiftade tillbaka från lite levande persikofärgad till strikt grå. Läskigt! Haha.
Annars var han bra på att föreläsa, det var intressant, han sa en hel del vettigt.

Snart måste jag sova, för imorse ville jag bara gråta när väckarklockan ringde. Mamma fick komma och tjaja på mej..två gånger. Illa

Dagens låt är Live and learn av The Cardigans
Dock orkar jag inte lägga ner energi på att leta fram texten..som om det är något som känns lockande, feel free to do it yourself! :)

Hmm

Shit! Jag vill inte bli sjuk! Tyvärr verkar det dock som att det skulle kunna bli så..
Det känns ytterst onödigt faktiskt. Men självklart ska väl jag drabbas..

Jajja..dagens glädjeämne; silver i storslalom. Attans bara att Anja åkte ur..men hon kan ju inte vinna allt, då skulle ju alla andra bli ledsna haha :)
Ja självklart finns det ett till glädjeämne också..det finns med mej varje dag ;)

För övrigt har jag varit onödigt duktig på att göra läxor idag. Satte mej och var effektiv direkt när jag kom hem från skolan idag. Gjorde uppgiften i pedagogiskt ledarskap, sen tränade jag till engelskaprovet på torsdag. Det enda jag inte gjorde var tyskan..inte helt oväntat. Fy fan så jävla tråkigt det är! Jag får ont i hjärnan bara jag tänker på tyska..

Imorgon bär det iallafall av till piteå, en utbildningsmässa vi ska fara på med skolan. Kan ju vara bra eftersom att jag inte alls vet vad jag vill bli. Eller jo..jag vet vad jag vill bli, men frågan är om jag orkar gå igenom flera års läkarstudier. Vi får väl se.
Efter mässan ska jag och Hälso-Sophie till boden och dela ut rosor till folk, det är ju trots allt alla hjärtans dag! Hade dock hellre varit nån annanstans då, men det går tyvärr inte. Jävlar också.

Be good for godness sake

Det här är inte bra! Jag slarvar för mycket med att skriva här!
Jajja, jag tar nya friska tag nu haha :)

Idag har varit en ganska seg dag. Har haft nk, matte och tyska. Okej, byt ut "ganska" mot "otroligt". Tyskaläraren tror dessutom att jag är en riktig bandit, som Elsa Svensson skulle ha sagt.
Haha Elsa, det var en luring det..men henne får jag berätta om nån annan gång.

Hittade just en bra låt på min dator. All I need heter den. När jag hör den är det en särskild person som finns i tankarna.

Hm..nu blev det The Ark i högtalarna. Deras låt i melodifestivalen är ju grym! Synd bara att den typ är en kopia av Love grows where my rosemary goes, men det kan inte hjälpas, den är ju helt klart bäst hittils! Den borde vinna hela svenska uttagningen, för isåfall skulle det kunna bli lite Waterloo-stil i Eurovision.

Nä nu ska jag kanske chocka mej själv och hela min familj och gå och lägga mej tidigt!
Det skulle vara nyttigt..men vi får se om jag har en sån självdisciplin..