I had a dream..

Hade världens bästa dröm inatt..ville inte vakna kan jag säga haha!
Synd att man inte kan styra drömmar för isåfall vet jag ju vad jag hade valt

Haha André är jävligt bra på att dansa sin fiskdans, på tal om brödrost.
Han har visat den några gånger idag, och den går inte av för hackor kan jag säga.
Jonas tipsade honom om att han först ska sparka ut till isen där han ska pimpla, och se där, det blev väldigt estetiskt vacker haha!

Är skapligt less på Ramus..dom har inte ringt om gitarren än, så jag börjar ge upp hoppet. Var och kollade inne på Hagströms idag istället. Killen som jobbar där visade en gitarr han skulle få in på måndag. Först höll jag på att vända om direkt när jag såg sidan han slog upp, det var ROSA gitarrer. Jag höll på att få kramp i ögonen. Sen såg jag dock till min stora glädje att det fanns i andra kulörer som inte var fullt så utstickande hahaha..ska se om det blir nån sån kanske.

Hujja

Dagens otrevliga sanning; Det är inte torsk i fiskgratängen på skolan, det är typ sej!
Va faan, inte undra på att det smakar obra. Jag fick väldiga men när jag fick höra om den olyckliga tillsatsen i fiskgratängen. För övrigt så smakade det ju äckel ändå, eftersom att dom som jobbar i köket inte tycks ha hört talas om salt. Tillika har dom totalt missat att man faktiskt inte behöver hälla ner HELA pepparkaret i lasagnen. Jag måste nog skriva ett hotbrev snarast möjligt.

Jag och mamma satt och lekte lite med photoshop för ett tag sen. Vi skrattade så vi grät och knappt kunde andas när jag skulle få bort lite dubbelhakor från henne. När vi var ungefär halvvägs såg hon ut som en blandning av en uggla och ett bergstroll, men det blev mycket bättre i slutet ! Hon såg faktiskt ut som en människa..

Dagens låt; Pink - U & Ur hand
 
"I'm not here for your entertainment,
   you don't really want to mess with me tonight.
  Just stop and take a second,
  I was fine before you walked into my life."

Varning för skrattkramper

Svenska för nybörjare?

lap

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5













Horribla syner

Jag glömde att skriva att jag har en inre syn som har förföljt mej sen igårkväll.
Totalt bedrövligt är det! Fick veta att en viss person väntar tillökning..
Har haft horribla bilder i min hjärna..som tur var fick jag tala ut med Erika idag. Haha!

Det är inte så farligt som det låter, jag kommer bara att lida av mardrömmar och psykiska störningar i 12 och ett halvt år framåt.

Over and out

Galen

Det är ju tur att jag inte är trött på morgonen iallafall..ehm. Ja, jag blev klar i ganska bra tid imorse (trodde jag), så jag traskade iväg till bussen och åkte in till skolan. När jag var just utanför skolan började jag fundera på varför bussen var så tom, så jag kollade på klockan, och såg till min fasa att den bara var halv åtta! Jag hade tagit bussen som gick TJUGO minuter för tidigt. Jag blev lite deprimerad för min egen klantighet, men det fanns ju inte så mycket att göra, så jag gick in i skolan, parkerade mej i två fåtöljer, drog jackan över mej och vilade ett tag. Sen kom Julia och var deprimerad för att hon var tvungen att åka tidigare till skolan även fast hon hade sovmorgon..så är det att bo i bushen !

Efter att ha skrivit den där långa utläggningen om min morgon känner jag hur mjölksyran bildas i mina underarmar, det är fan inte lätt. Jag var och tränade på STiL tidigare, och misshandlade mej lite..fy fuck va jobbigt, men det var ju bra ändå! Haha.

Just ja, jag försökte mej på biljard idag. Jag var väl ingen naturbegåvning direkt, och det var killarna snabba att påpeka det. Jag slog dock lätt ifrån mej det, och kontrade med att jag är så snygg så det inte spelar nån roll om jag kan spela biljard eller inte. Känn på det självförtroendet haha.

Dagens låt; Martin Stenmarck - Han är galen
  
"Du är min (han är galen, han är galen, han är galen i dig),
    hon är min (han är galen, han är galen, han är galen i dig)

    ------
  Jag är ensam (utan dig)
  trasig (utan dig)
  farlig (utan dig)"

Reflektioner över reflexer

Jag börjar ju starkt att fundera på om det är nåt fel på mej! Jag har typ knappt några reflexer där under knäna haha! Jag var tvungen att testa det igår när jag var hos Linda, så jag satte mej där på köksbänken och tog en hammare jag hittade på bänken, och slog (löst) nedanför knäskålarna. Inget hände.
Jag upprepade säkert minst tjugo gånger, med ökande styrka i slagen, men ack nej, ingen reaktion. Jag känner att det liksom är där men det vill inte röra sig nåt. Det måste ha nåt att göra med att jag står på knä hela tiden på innebandyn. Underligt det där.

Var nyss hos Linnea. Vi såg When a stranger calls. Den var skitläskig ända till slutet, då blev jag typ arg för man fick ju ingen förklaring alls. Så onödigt! Jajja, Linnea fick iallafall träna sina rumpmuskler..hon var tvungen att spänna dom när hon var rädd..vilket var ungefär lika länge som filmen var lång, förutom dom där slutminuterna. Haha, hon har nog lite träningsvärk att vänta.

I won't let you down this time

Match i helgen. Jag är uttagen! Yeees
Imorgon är det fredag också, shit va skönt! Det har varit en väldigt slapp vecka, och det har behövts efter att ha haft konstant huvudvärk hela förra veckan pga rapporten.

Vi fick varsin Idrottsrabatt på träningen idag som vi ska sälja. Försökte omedelbart sälja den till lagledaren. Konstigt nog ville han inte köpa..haha. Sen ville Anna sälja sin till mej, men då kom jag med ett fint erbjudande - "en hemlig present, enbart 100 kr."..hon ville inte köpa..vilken jävel hon är!

Dagens låt; Anna Ternheim - Wedding song
 
"For you my dear, promises I made, I made for you my dear.
   As close as one can get, I got to you my dear - and you should know;
   I won't let you down this time, I won't let you down this time."

It's allright

HAHA! Ibland är världen ganska rättvis ändå.

När jag och pappa var på väg hem från var det var en som buskörde som fan genom hela stan. Han körde bl.a om vid ett trafikljus där det var enfiligt. Det var då rättvisan satte in; det kom en liiten liten kurva som han skulle va cool och ställa i, taskigt bara att hela bilen började sladda och han drog rätt in i ett staket så att det blev mos av det. Som tur var så skadade sig inte dom som satt i bilen, då hade det varit hemskt. Nu var det bara jävligt rätt åt idioten som körde som att han ägde hela stan.

Vi vann idag förresten, mot Sangis. Kul kul. 5-3 blev det.
Linda min vän, fan va bra du var. 2 mål och 1 assist om jag inte minns helt fel. Matchens lirare blev du också ! Du med nr 66 och Pillan med nr 6 blir tillsammans nr 666 - the number of the beast. haha. den filade jag länge på..eller nja, inte särskilt länge.

Igår var jag, Linnea och Marcus på bio. Vi såg Wallander - Hemligheten. Den var bra.
Jag höll på att dö av skratt när en av dom som jobbade där på SF gick och ställde sig framför publiken och hälsade alla välkomna och allt..inte visste jag att dom hade börjat med sånt, haha.

"Jaao, mean lijg deu bawra däor leite såo heomtar jeaog eon skijfnyckol och sleår dai ei skallun leite"

Dagens låt blir Ani Difranco - You had time
   "And you'll say 'Did they love you or what?'
    I'll say 'They love what I do. The only one who really loves me is you.
    And you'll say 'Girl, did you kick some butt?', and I'll say
   'I don't really remember, but my fingers are sore, my voice is too'"


Jesus christ..

Alltså återigen; GUD BESPARA MEJ!
Vad är detta för nåt!? Jag orkar fan inte skriva mer på den där rapporten, för jag kommer att få kronisk benskörhet i fingrarna om jag skriver mer, det ska alla ha klart för sig.

Jag hade dessutom en icket så nådig brainpain när jag vaknade, så jag beslutade mej för att inte fara till skolan, eftersom att det hade varit ytterst plågsamt. Tog en liten siesta i sängen och sen satte jag mej och skrev på Djävulens sändebud, aka the report.

Mamma var dock en god supporter och bjöd på fika mitt i eländet. Oh vilken god människa, haha.
Dock drabbades hon av tillfällig härdsmälta i hjärnan när jag bad henne hjälpa mej med att sätta rubriker. Jag var inte så nöjd med ett förslag, så jag sa att det skulle låta dumt..det var då Dr Jekyll förvandlades till Mr Hyde och skrek "DET ÄR INTE SÅ JÄVLA LÄTT FÖR MEJ ATT HITTA PÅ RUBRIKER!" det gick fem sekunder och sen var hon Dr Jekyll igen, med sin vänliga ton. Kanske jag bör ta henne till något sjukhus för utredning av möjlig schizofreni? haha

Jag orkar inte utse någon låt för dagen, eftersom att min hjärna då skulle bli överhettad. Men om inte så vore fallet hade jag valt KT Tunstall - Suddenly I see ;)
    
"Her face is a map of the world, is a map of the world,
      You can see she's a beautiful girl, she's a beautiful girl
       
       -------
      Suddenly I see, this is what I wanna be
      suddenly I see, why the hell it means so much to me"

Huvvaligen!

Skolan kan ju gå och dö!
Den här veckan är dödens vecka. På torsdag är det läxförhör på engelskan, sen ska vi även ha förberett frågor angående böckerna vi har läst. På fredag är det läxförhör i tyska, sen är det inlämning av rapporten för Människor i världen. Sen är det även en fin liten labrapport som ska in..fyfan.
På fredag kväll är det dock ett glädjemoment - match! Öjebymatchen som blev uppskjuten ska spelas då...sen på söndag har vi match mot Sangis. Det blir som sagt en hektisk vecka det här.

Snart ska jag till Alle och äta tårta, hon fyller ju år imorgon :)

Tiden är knapp


Klockan bor nu på min arm! Tack och puss.


Klocka