The kristet budskap - nej tack

PDOL: Carola (som jag inte gillar särskilt mycket) förväntades sopa golvet med alla andra artister. Jag måste nog säga att hon misslyckades. Det var för långa låtar, för mycket kristet budskap och för lite röst för att det skulle falla mej i smaken iallafall. Okej, när hon drog igång dom gamla kioskvältarhitsen måste jag erkänna att jag sjöng med och det var lite drag men annars var det mest trist.
Men jag antar att man måste älska både Carola och Jesus för att tycka om hennes spelningar.
Mest drag var det på Håkan Hellström. Det var rejäl allsång i folkhavet framför stora scenen. Me like

PDOL var sammanfattningsvis kul! Jag träffade roliga människor och lyssnade på ganska bra musik :)
Nästa helg är det ju LK också, party party.

Publik (LW men man får iaf rätt känsla)



Bakis
utan att ha druckit något. Det var en ny upplevelse för mej. Gårdagen spenderades i soffan, mest med stängda ögon. Piggare har man ju varit i sina dagar. Nåja, jag lever idag och det är ju det som räknas haha.


Fick lust att utse en låt till dagens låt. Det får bli Laleh - Hide away. Mycket bra!
  "Don't tell me not to leave, right before I go. 
   you don't even know, what you're asking me to do"

The Sandra story?

Otroligt! Helt jävla otroligt!

Ibland känns livet som en tv-serie. Då menar jag inte något oskyldigt program som..som, ja vad egentligen? Det är ju intriger i allt nu för tiden haha ! Nä men det är en gnutta Desperate housewives, kryddat med lite L word och gud vet vad som är i blandningen. Det verkar som att allting kan hända, man ska inte bli förvånad över någonting.
Iofs gör det inte så mycket, jag menar det kommer ju alltid några spännande nyheter haha.

Förresten, på tal om tv-program, jag måste bara få säga hur mycket jag avskyr The Tyra Banks Show eller vad det nu heter. Finns det någon människa i hela världen som älskar sig själv mer än hon gör ? Tror inte det. Alla hennes gäster är där bara för att hon ska få framhäva hur bra hon är..jobbigt det där. Skönt att man kan byta kanal iallafall.           Så, då var det ute ur systemet.

Jag var och hälsade på på jobbet idag. Där var det precis lika slött som vanligt. Värre sommarjobb har man ju absolut haft. Förra sommaren var det slyröjning för hela slanten. ALDRIG MER är det enda jag har att säga om det .

Om 4 timmar är det träning. Bara jag inte måste cykla dit igen..jag kommer aldrig att orka hem efter att vi har haft cirkelträningen där på slutet. Slangen är ju döden. ( Slangen = ett cykeldäck runt midjan, en bakom som håller emot och man ska springa järnet) Annars ser jag som vanligt fram emot att träna.