Ett ögonblick..

Jag saknar dej så mycket! Tänker på dej hela tiden..

Idag har jag haft två prov och en redovisning. Redovisningen gick iaf bra, vi fick mvg på den :)
Sen har jag och mamma varit på handelsträdgården i Björsbyn. Jag trodde att jag skulle dö av tristess! Man kan ju inte för allt i världen tycka att det är kul att gå och kolla på grenar som inte ens har blivit blommor än..! Men medelålders kvinnor är ju som dom är!

Har nyss sett fotbollen också..ojoj..tyckte ju att Liverpool skulle vinna, men ack nej, det blev Milan som drog det längsta strået. Chill iallafall att Liverpool fick sätta en där i slutet.

Nu ska jag nog gå och sova så jag orkar göra samhällsarbetet imorgon!



Ett ögonblick är allt vi fått. Det är alldeles för kort..


Men vad är det som händer?

Sverige på 18:e plats..vem hade trott det? Det var ju ingen höjdare direkt.
Men å andra sidan så vann ju min favorit!! Molitva, så underbart bra låt!
Jag tror att de flesta som var på samma ställe som mej igår, och bevittnade eurovision, var en gnutta less på mitt serbienpredikande. Fick till och med höra att jag var smygserb. Men det är sånt man får ta i stridens hetta haha.
Jo förresten, direkt när jag kom in hos värdparet sprang jag till soffan för att få en plats där man faktiskt ser teven. Tyvärr var det så att jag var så mesigt snäll så att jag flyttade på mej för att diverse personer skulle få sitta bredvid varandra. Till slut hade jag likförbannat den sämsta platsen! Men det är inget jag ältar i onödan haha

Igår fick jag även bevittna Lindas otroliga hundskräck (djurskräck i allmänhet). När hon hade varit ute på balkongen och skulle gå och ställa undan skorna i hallen mötte hon en ganska stor, men väldigt snäll, hund i köket. Från köket kom hon utspringande med stela moves, med skorna i högsta hugg och sa med panik i rösten "men..men hörni!! h-h-hu-huuunden!" Alla i soffan gapskrattade...det gjorde inte Linda.

Idag har jag och Jessica skissat upp tidningen vi ska göra till KonfAktiv. Det kommer nog att gå bra det där! Det ser inte lika mörkt ut som på Kameruns avbytarbänk iallafall!

Ha det gött! /Smygserben

Håhåjaja

Idag har jag väl haft ungefär världens svåraste samhällsprov. Eller vad sägs om att utreda varför problemlösningen för 50-talets ekonomiska problem både var stabiliserande och effektiviserande?
Jag fattade inte mycket..men jag improviserade ganska mycket. Hoppas på några poäng iallafall!

Jag skulle vara lite hurtig och cykla in till skolan idag. Räknade dock inte med att det skulle vara orkan över bergnäsbron. Jag kunde inte andas och jag höll ungefär på att spy för att det blåste så mycket. En underbar start på morgonen alltså. Idrotten var iallafall rolig..hade jag kunnat skriva. Men ack nej, inte var det mycket bättre. Ingegerd, våran idrottslärare gjorde en utmärkt analys. Vi är helt slutkörda så här i slutet på året, och det går väldigt långsamt för oss allt vi ska göra. I hear you! Allt går i ultrarapid, eller som mamma säger, ulla trapid. Det ska bli wunderschön med lite sommarlov. Visst, det blir ju jobb men då är det iallafall inga prov.
Måste ju ta vara på den här sommaren som kommer..det blir det sista sommarlovet.

Någon dag, när jag orkar, ska jag skriva en lång utläggning om hur Nya testamentet har hjälpt mej dom senaste åren. Tro mej, det kommer en rejäl tvist på berättelsen..jag är inte särskilt religiös. Men som sagt..that is later to come ;)