For reasons unknown

Idag har jag haft en ytterst kort skoldag. Enbart två lektioner, varav 0 av dom var särskilt ansträngande. Skolan börjar gå åt rätt håll nu haha!
Iofs har jag faktiskt gjort en bra grej på skolan idag, jag informerade nior om ledarskapsprogrammet. Efteråt skulle vi gå på en liten rundvandring på skolan. Stackarna såg så nervösa ut så det var nästan synd om dom! Jag hade ju inte trott att jag var så otroligt skräckinjagande, men tydligen! haha
När jag kom hem var jag otroligt duktig. Skrev en stor del av samhällsarbetet som ska vara inlämnat nästa onsdag. Otroligt bra!

Förresten, idag har jag även skrivit träningsdagbok till idrotten..ironin ligger som ett täcke över hela den dagboken kan jag säga. Jag skröt om min kreativitet när jag hade kommit på att jag faktiskt kunde fara ut och springa på våran egna träning, känn på den!

Har haft innebandyträning idag också. Mmm..
På tal om innebandy, Jennifer skickade världens mest ofagra bild till mej idag. Jaja...jag skrattade iallafall tills jag grät, det var ju..upplyftande! haha




Tröttheten sätter in när man sitter på bänken --->



Dagens låt är; For reasons unknown av The Killers!
 
"But my heart, it don't beat, it don't beat the way it used to
  and my eyes, they don't see you no more.
 And my lips, they don't kiss, they don't kiss the way they used to
and my eyes don't recognize you no more"

Klantigt all over again

Idag har jag som vanligt klantat mej!
Jag och mamma hade varit och handlat, så skulle jag packa in allt i kylen. Självklart tappade jag ett mjölkpaket i golvet så att halva rann ut. Jag kan säga att det blev rejält blött om fötterna. Var tvungen att börja skura där, och farmor som just hade kommit till oss på besök var väldigt noga med att jag skulle torka upp precis allt  vatten så att inget var kvar på golvet. Jag tyckte inte det var kul alls.

Haha igår efter träningen skulle jag sätta mej i soffan här hemma. När jag satte mej kändes det som att det var nåt hårt där, typ fjärrkontrollen, så jag ställde mej upp för att kolla. Det låg ingenting där så jag satte mej igen, men va fan, det var ju hårt! Jag kollade igen, men nej,  ingenting alls där förutom soffan då. Återigen satte jag mej, och tillslut gick det upp ett ljus för mej - det var en muskel i min..bakre del, som var hård som satan ! Haha! Okej..blev kanske lite väl lång träning igår, men kul var det!

Dagens låt ; The Hush Sound - We intertwined
 
"Like vines we intertwined (like vines we intertwined),
  carelessly growing up, and growing old.
 Life was on our tongues (on our tongues)
And it tasted heavenly so good"