Ond dag..som ändå har varit helt okej!

Idag när jag vaknade trodde jag att det pågick ett tredje världskrig i mitt huvud.
Jeesus christ vad ont det gjorde! Försökte gå upp och käka lite frukost men det gick inte så bra. Kände inte ens nån smak på maten även fast jag inte ens är förkyld. Jag var alltså på väg att ta steget över till himmelriket. Kollade temperaturen och såg att jag hade lätt feber..gick omedelbart och la mej igen och slog på Scarface. Huvudet dunkade på som aldrig förr..gudars skymning vad ont det gjorde. Tillslut la det sig så pass att det bara gjorde ont när jag rörde mej. Jag kände mej väldigt skonad haha.

Sen kom mamma hem. Vi åt lite, sen gick jag och la mej igen. Sov i någon timma. Sen åkte jag till Pillan och direkt möttes jag av Linda som skulle ställa fram grillen. Snäll som jag är skulle jag hjälpa henne att bära ut den på gräsmattan. Självklart kom en vindpust just då, det var ju som sagt min dag idag, så jag fick en hel hög aska rätt i ögat. Det är nog någon som har voodoo-at sig mot mej. Men jag står emot allt sånt, hård som jag är.
Sen efter maten blev det lite efterrätt..kladdkaka med glass.
Sen blev det lite mer glass..och lite mer. Till slut blev det typ en outtalad glasstävling som Pillan vann. Jag erkänner mej besegrad!

Fick skjuts hem av Jessica. Härligt att hon har fixat körkort nu!
Snart ska jag väl sova, är trött även fast jag har sovit ungefär halva dagen.

David Visscher - vilken man!

Har just kommit hem från en föreläsning av David Visscher, hans syn på ledarskap och motivation inom idrott.
Gud vilken feel good - känsla jag har i kroppen. Man blir så glad när man hör honom prata om det han anser vara viktigt för att vara en bra ledare.
Han började sin föreläsning med att berätta lite om sig själv, och två skitjobb han hade haft i sin ungdom. Hur han hade agerat på sitt första jobb där chefen inte riktigt var en förebild direkt, och att han ångrar sitt beteende. Till det andra jobbet där chefen verkligen hade gått in för att få sina anställda att utvecklas och trivas på jobbet. Där hade han längtat till jobbet, även fast det innebar att gå upp klockan 4 på morgonen.
Han verkar ha byggt sin ledarstil mycket på hur chefen i exempel två agerade. Jag hade varit överlycklig om jag hade haft honom som tränare. En som hjälper sina spelare att sätta upp mål OCH följa upp dom under säsongen för att se om det sker någon utveckling. En tränare som värderar relationen mellan spelare och tränare, så att man inte ser varandra som bara spelare och tränare, utan som en i gänget.
Som sagt..feel good.

Humor, en stor portion självinsikt, och engagemang..det tror jag man kommer långt på!

Musik Direkt

Idag har jag och Sara varit och kollat på Musikdirekt uttagningen, i Kulturens hus.
Vi klarade oss från nerfallande plankor, så det var en bra kväll haha. Nä men, dom flesta som spelade var faktiskt riktigt bra! Det var 3 akter som inte var mycket att hänga i julgranen, varav ett gick vidare, det smärtade i mitt hjärta.
Iallafall, några som gjorde en jävla scenshow var Riot Reaction som tyvärr inte gick vidare. Dom hade iallafall publikens hjärta i sina händer, all heder åt dom!
Headcase Parade var ett gäng som gick vidare, och jäklar vad bra dom var! Trallvänlig pop/rock med grymma stämmor, give me more!

Idag har jag även försökt vänja mej att ha på mej glasögon. Det gick faktiskt ganska bra..jag har inte ramlat än iallafall, men det är jobbigt att ha på sig dom när man ska titta på långt håll, illamåendet blir påtagligt. Optikern måste ju ha snackat i nattmössan när hon sa att jag skulle försöka ha på mej dom några hela dagar. Försök det själv innan du uttalar dej säger jag bara! Haha..
En grej som kan vara till fördel i vissa fall är att folk inte känner igen en när man har på sig glasögonen. Jag slapp prata med en person idag tack vare mitt oigenkännliga utseende..sweet!

Annars då..ja, jag blir assugen på att starta ett band när jag ser folk spela och ha så grymt kul.
Nån som känner sig manad? Det som behövs är en gitarrist, en basist och en trummis. Gärna sångkunniga allihopa..det är väl inte så mycket begärt? Haha


Nä nu ska jag kanske göra nåt vettigt. Typ se Desperate Housewives!
Tack och puss


Sömnen talar

Min mamma är ju för rolig när hon är mitt emellan sömn och vaket tillstånd!
Jag kom in i sovrummet och skulle hämta en grej, medan hon låg och sov. Hon vaknade (trodde jag) och jag frågade vad hon gjorde, för att retas lite. Här kommer dialogen;

Mamma: Hmm..jag sover lite.
Jag: Haha jo jag ser det, jag driver med dej.
Mamma: *tittar på klockan* Vad gör du vaken den här tiden?!
Jag: Men..den är ju åtta.
Mamma: Jaa, är inte det lite väl tidigt?
Jag: Ehm..åtta på kvällen.
Mamma: Jaha..ojdå. *Snark*

Jag berättade det självklart det för pappa. Sen gick han dit ungefär en timma senare för att väcka henne till filmen. Återigen talades det ganska mycket i nattmössan. Visserligen jävlades pappa lite med henne, men man kan ju tycka att hon borde komma på det när jag hade varit där rätt nyligt.

Pappa: Ska du ha frukost nu?
Mamma: Vadå..ska ni äta båda två?
Pappa: Jo
Mamma: *Tittar på klockan* Nää, jag vill inte äta nu, jag vill sova lite till, jag känner det!

Haha hon är så söt :)


I'm back in the game

På allmän begäran kommer här ett nytt blogginlägg! Jag måste ju hålla mina fans nöjda..ehörm.

Igår hände en rolig grej som piggade upp vardagen! Jag fick ett sms som uppenbarligen inte var menat till mej, men jag som inte hade något bättre för mej skrev tillbaka och var allmänt glad bara. Efter ett tag trodde killen att det var hans kompis som drev med honom, men ack nej, det var fortfarande jag. Tillslut fick jag tillbaka ett sms där det stod "Förlåt för idag, har du msn? :)" haha..det var som roligt :)

Igår var även jag och Sara och käkade på Olivers. Sjukt gott, oh yes! Sen var vi så klart tvugna att gå och ta en efterrätt på 7th Heaven. Glassen där går inte av för hackor :)

Idag upplevde jag snoozningens charm för första gången på länge. Under veckorna är det ju ingen direkt hit för mej att prova att snooza, isåfall hade det nog resulterat i rätt många IG:n på grund av otillräcklig närvaro. MEN, idag fick jag äntligen göra det, och loooord have mercy vad skönt det var! Jag tror aldrig att min säng har varit så skön förr, det är först idag jag verkligen har upplevt det. Haha

Efter tredje uppvaket till Tom Pettys röst i Free falling var det bara att bege sig till Tuna. Där hälsade jag, Pillan och Linda på Bella och Stina, vi såg damernas SM-final i innebandy. Rönnby vann, tack och lov. Vi skrek i kapp lite, sen knallade vi i besökartrion in till stan. Märk mina ord, vi GICK in till stan. Gud så ambitiöst och hurtigt!
Självklart skulle Pillan även ha en glass, den stormigaste dagen till ära. Vi hann just inhandla glassen innan gallret drogs för till kiosken.

Warberg vann herrfinalen..men Ramsin var ändå så jävla grym!