Gudars

När jag kom hem idag hittade jag en lapp i brevlådan. Det var inte vem som helst som hade skickat den lappen, det var Jehovas Vittnen. Dom ville att jag skulle komma dit på möte. Om jag i värsta fall inte kunde komma dit skulle dom kunna komma hem till mej och ha bibelutbildning med mej. Mycket vänligt. Tack men nej tack.
Ilsken som jag var över historieprovet jag hade idag, som handlade om just kyrkan och sånt på medeltiden, så fick inte den där lappen ett särskilt långt liv. "Nu ska du få, lappjävel", tänkte jag...

Provet var inte lätt ska jag säga. Det kändes inte bättre när läraren sa att det faktiskt var ganska lätt..och att han faktiskt delar ut fler höga betyg än han egentligen borde. Han vet då hur han ska muntra upp en dyster elev en fredageftermiddag klockan 15.30.



Jag sökte nyss på 'Jehovas Vittnen' på google och fick upp
det här som ett sökresultat.
Det måste ses!

Oväntat stagedive

Haha, smart kille den där Akon. Visst kan man väl bli sur när publiken slänger upp saker på scenen, men inte kallar man ju upp den personen till scenen för att sen slänga ner honom i publiken. Just det, slänga.
Iofs kan ju killen rätt nöjt berätta för sina polare att han har stagedivat från scenen under en Akon-konsert. Han kanske är rätt med spelningen också, han kan ju säga att han blev blown away av honom.


Dom blåa cykelbyxorna med allt sitt innehåll

Jag är ganska nyligt hemkommen från ett träningspass på Inpuls.
Där gick jag, inte ont anandes, på väg mot en cykel när jag möttes av månadens värsta syn.
Ett par blåa cykelbyxor kom gåendes, ja mannen också, men cykelbyxorna, eller snarare innehållet...jag ryser än.
Där, i all sin prakt (?!) satt hela paketet, prydligt vikt åt ena hållet.
Tro mej, det var inte ens så att jag tittade, nä, dom blåa cykelbyxorna anföll mina ögon och misshandlade dom brutalt. Gudars.
Jag brukar försöka vara diskret när jag ser något, ja, uppseendeväckande. Det gick inte den här gången. Nej herregud, mina ögon blev stora som tallrikar. Cykelbyxorna måste ha förstått att han drog till sig uppmärksamhet, men han brydde sig inte, nä han hade ju vikt så prydligt.
Nåja, nån gång försvinner väl även den synen från näthinnan.



Jo just ja. Luleå vann över Frölunda idag med 6-0!

Exploderande telefoner

Det känns ju inte som en lysande affärsidé att sälja exploderande telefonbatterier. Eller vad säger ni?
En stackars kille i Sydkorea dödades på det sättet när hans mobil fick frispel. Det gjorde det inte bättre för honom att han hade den i bröstfickan, det blev liksom allt i ett av det. Hjärta, lungor och ryggrad. 3 in 1..dock inte något jag önskar. Försök hitta på en slogan till det liksom.
Läs hela artikeln här.

I övrigt. Vad har hänt?
Jag har fått utstå ännu fler trakasserier i låtform. Läs bara kommentarerna jag har fått. Jag vet dock att det är med kärlek. Eller hur eddie? ELLER HUR?! ;)

Nacken mår förresten bättre idag, tackar som frågar. Inte helt bra än, men en klar förbättring.

Vilket uppsving

Herreminjesus! 41 unika besökare i bloggen idag. Vad i hela friden kan jag ha skrivit som lockar så många besökare?
Jag klagar dock absolut inte, det är bara kul att det är folk som läser!
Idag har jag lidit av nackspärr + muskelknut i nacken, vilket inte är en bra kombination. Körde inte ens hela träningen för att det gjorde för ont. Sitter med sån här vetekudde på mej nu. Det luktar en blandning av gröt och popcorn.

Förresten, mitt tidigare blogginlägg om årets sämsta låtar har gjort så att jag måste höra Jessy-låten oftare än jag önskar. Mina kära vänner på träningen sjöng den så fint för mej. Inombords skrek jag "bingobingobingo" på högsta volym. Dock måste jag nästan säga att Shayne-låten är värre. Egentligen är det väl oklokt att skriva det här, jag vet ju vad jag har att vänta, men det måste sägas.
Jag är förresten ytterst nyfiken på vem Anonym i kommentarerna är, jag tänkte om det är någon jag känner eller så. Spännande spännande :)

Crazy Ed

Läste just ett reportage om Ed Belfour i aftonbladet. Vilken kille, en riktig rackare.
Kolla bara här;

"I fjol, då han spelade i Florida, anklagades han för att ha hällt vatten på marmorgolvet utanför andremålvakten Alex Aulds hotellrum på Long Island. När Auld klev ut gjorde han en saltomortal, skadade sig och var borta flera veckor. "

Haha, att ens bara komma på tanken. Väldigt dumt gjort, om det nu är så att det ligger sanning bakom det hela, men det går inte att inte skratta åt det. Tänk synen liksom.

Här är hela artikeln om den önskas.


Välkommen på galaafton

Dom två sämsta låtarna från år 2007 är nu korade. De röstades fram av en enhällig jury bestående av mej.
Det är inte en låt som är sämre än den andra, utan båda två är på sitt sätt precis lika smörigt äckliga i öronen.

Så här lyder juryns motivering:

- Med en utomordentligt flottig text slår den all konkurrens (förutom den andra "vinnaren" då), det kan inte bli sämre än så här. Exemplet här besvarar alla mothugg beslutet kan tänkas få.
 "I'm gonna make you feel like you are heaven on earth
  I'm gonna saint your mother just for giving you birth
"
Om det är det enda krav som finns för att bli helgon har vi en hel del helgon här i världen.
Kärlek i all ära, men någonstans måste man förstå att det är nog.

På delad förstaplats;
Shayne Ward - If that's OK with you



-  Tuggummikänslans mästare är utan tvekan denna låten. Med trummor som låter mer som uppochnervända plåtsoptunnor med 2-åringar slåendes på dom, och uppfinningsrikedom lik  den hos dom som är inne på att skriva den 25:e "Fredagen den 13:e"-filmen, är detta bidrag det givna valet.
Den obehagligt nasala rösten riskerar dessutom att skava hål i öronen på den stackars lyssnaren.


Våran andra vinnare av Årets sämsta låt-priset är; Jessy - Dancing in the dark

Produktinformation: Lyssna med varsamhet då denna produkt allvarligt kan skada din och andras hälsa.


Tryckfelsnisse is on the run

Utskåpning har jag hört talas om. Men utmatning?
Jag undrar vad han matades ut från..?

image39

GTC - igen

Så var man hemkommen från ännu ett pass på GTC. Snart orkar jag inte med tryckeriarbeten längre.
Man blir lite, vad ska jag säga - skadad, av att vara där! Folk blir lyckliga när dom får en "perfekt hög" och ska sätta in rosor i tidningen och allt möjligt. Inte nog med det. Radion är på där hela tiden, på Rix FM. Dom som har läst
mitt tidigare inlägg om radio vet hur jag känner för det. Man börjar må dåligt när man hör en låt för tredje gången under samma period man är där. Gudars.

Sophora..

Det finns tydligen horor av alla möjliga slag nu! Kruka går att få med det också om det önskas ;)

image38

Innebandy hela dagen

Idag är jag ganska trött så jag orkar inte vara rolig. Någon gång måste jag ju faktiskt få vara tråkig också tänkte jag!
Vi hade match mot Argentum idag. Vi vann med 5-4, det var jävligt skönt! Det vinnande målet kom med 9 sekunder kvar av ordinarie matchtid.
Efter matchen åkte jag hem och var in och ut ur duschen snabbare än ögat kan se. Sen åkte jag in till stan igen och kollade lite på IBK Luleå - Wibax men åkte ganska snabbt till Old town med Ingela och Eddie för att se Argentums herrlag spela mot Gammelstad. Argentum vann.
När det var avklarat burnade vi hem. Ingela och Eddie skrattade åt mej för att jag inte bara varvade motorn på bilen utan även motorn jag har i munnen. "Ööööörn, ööööörn, öööörn", lät det.
Nu har jag ont i benen, jag rastades rejält på matchen idag.
Imorgon blir det GTC..woho. Jag jublar så jag nästan sträcker stämbanden. Eller inte. Men det blir väl bra. Nån gång måste ju alla tryckerijobb vara klara!

Lars Winnerbäck

Jag är lite seg på att skriva, men den som väntar på nåt gott, som det brukar heta.
Lasse var ju som sagt i Luleå i i torsdags. Jag hade väntat mej en magisk kväll, dock inte fullt så underbar som den faktiskt blev!

När vi hade klivit in i a-hallen där konserten skulle ta plats ställde vi oss och pratade. Lite i ögonvrån såg jag en kille som kom ut på golvet bakifrån scenen. Han kom närmare och närmare oss och när han först började prata med oss trodde jag att det var en vimmelfotograf eller nåt. Det var han dock inte. Han frågade oss om vi kände varandra allihopa. Vi svarade att ja, det gjorde vi. Sen frågade han om vi ville följa med in bakom scenen och träffa Lasse och låta honom ta lite bilder på oss och så. Vid det laget slog mitt hjärta så hårt att det höll på att komma ut ur kroppen! Tack och lov sa Pillan ja innan jag ens hann fundera.
Där styrde vi stegen in bakom scenen..det kändes så overkligt!
Till slut klev vi in i omklädningsrummet där Lasse stod. Vi tog i hand och han sa åt oss att sätta oss, sen frågade han om det var okej att han tog lite bilder på oss. Vid det laget hade han typ kunnat fråga om han fick tända eld på mina byxor, jag hade ändå bara stirrat storögt på honom och sagt "Jaa!"
Nu till det roliga. Han hade försökt hitta någon bra vägg att ta kort mot..den enda han hittade som dög var inne på toaletten. Där var vi alltså, fem pers, tillsammans med Lars Winnerbäck inne på toaletten i Pontushallen. Det är knappt så jag tror mej själv när jag tänker tillbaka på det.
När fotosessionen var avslutad var jag smart nog att ta hans autograf, vilket dom andra också kom på att dom skulle göra då.
Sen gick vi ut och såg en fantastisk spelning. Jag var i himmelriket hela den kvällen!

image37

Förvirring

Då ska vi se..vad ska man säga idag? Jag är lite virrig, har varit det ungefär hela dagen. Det började med att jag vaknade imorse och ställde om väckarklockan. Tänkte att jag skulle få sova en hel timme till. Helt sanslöst med tanke på att jag ställde klockan på den tid bussen går. Som tur var ringde pappa och väckte mej. Hade dock bara 20 minuter på mej att bli klar så det blev ingen mat intagen. När jag då väl kom till skolan tänkte jag köpa en macka eller nåt. NÄ, så blev det inte - det var stängt i fiket, och till råga på allt skulle det inte göras några mackor idag. Jag blev arg.
När det väl var lunch var väl maten god, men mjölken smakade sån här äckel-låglaktosmjölk. Icke bra! Det blev vatten till maten.
Sen hade vi ju datalektion idag också. Det var ju inte så himla kul. Jag längtar verkligen till webbdesignkursen är slut..då kommer jag att vara lycklig. Tyvärr så har vi ju religion då istället. Det var väl inte mycket bättre. Men men..det är omväxling iallafall!

Nu sitter jag och kollar på ett program om sneakers..åh, jag blir deprimerad. Men det vet ju alla som har läst mitt sko-inlägg.

Får bara killar ha snygga skor?!

Jag sitter och kollar på skor. Sneakers för att vara exakt. Jag blir så deprimerad av skoutbudet nu för tiden. Det är inte det att det är klent, det är bara det att alla snygga skor bara görs i killstorlekar.
Dom skor som görs i tjejstorlekar är ungefär bara av ballerinamodell eller med klack eller helrosa eller nåt sånt där fjant!
Ser jag ut som nån jävla hoppetossfjolla? Jag skulle förbannemej kräva pengar för att ta på mej såna där skor.
Jag frågade mamma halvt desperat för några dagar sen om man inte kan göra en fotförstoring. En ökning till typ 41 skulle nog bli bra, då skulle jag ju kunna ha dom coola skorna och inte såna där strykjärnsformade tjejskor.
Bespara mej!

 

Nä men undrar vilka som är snyggast. Dom rosa skapelserna tillsammans med den döda kon eller dom mockafärgade skönheterna och stjärnorna?
Känns ju som ett otroligt svårt val..

 



 
Eller vad sägs om dom här? Dom ser ut som dom här grejerna man får ha på fötterna när man har brutit benet!!
Visserligen är det unisexskor..så där har dom tänkt att både killar och tjejer ska vara lika fula. Det var ju himla snällt.

Spö skulle dom ha alla som designar tjejskor. Förbannat.

Idol

Jag tror bestämt att jag var först med att rösta..




image28


vidare kan jag säga att jag skrattade så jag fick ont i magen när jag läste det här;





Sen kan jag tillägga att efter litet lyssnande på Jimmy Eat World-albumet kan jag säga att det är alldeles lysande!

Emo??

Sitter och lyssnar på Jimmy Eat Worlds senaste album. Laddade just ner det och tänkte att jag även skulle läsa lite recensioner om albumet när jag nu ändå var igång. Till min stora förvåning fick jag se att det är emomusik. Emo? Inte trodde jag för allt i världen att jag skulle börja lyssna på emomusik..och ändå har jag lyssnat på JEW i säkert 6 år. Inte är ju jag emo, jag är ju jag.
Det var när jag läste det där det slog mej, man dömer allt så otroligt lätt nu för tiden. Man känner liksom behovet av att dela in allt i fack så man ska kunna ha koll på allt och alla. För mej är inte Jimmy Eat World emo, det är musik!
Det kan man tänka på..en person är inte emo..en person är en person.

Dagens visa tanke.

Radio

Jag tänkte svara på en kommentar jag fick. Jag vet, man lyssnar absolut inte på radio om man inte måste, för låtarna blir otroligt söndernötta. Det är bara det att jag har en tvångsmässig vana att lyssna på radio några gånger per dag. Det är nämligen så att vi har en fastskruvad på väggen på toaletten här hemma och då blir det automatiskt så att man vrider igång den när man kliver in. Detta sker utan att jag egentligen vill, det är en reflex som har nötts in under de 11 år vi har bott i det här huset. Tänk då hur mycket jag lyssnar på radio om man räknar ihop tiden på morgonen när man står där och försöker göra sig så oful som möjligt, tiden på kvällen när man duschar efter träningarna..och eventuella andra sittningar. Det blir faktiskt rätt mycket.
Jag tror jag måste installera en mp3-spelare där istället, allt för att behålla favoritlåtarna så oskadda som möjligt!

Detta var ännu ett onödigt blogginlägg av Sandra på blogg.se 107,3.