Det är ett hårt liv!

Läget är om möjligt ännu värre idag! Att ta sig framåt är snudd på omöjligt, men jag har arbetat fram en teknik under dagen: pendla med armarna så pass mycket att benen liksom flyger fram, då kommer man framåt i ungefär 2km/h. Jag kommer nog att bli den första människan i världshistorien som dör av träningsvärk, men å andra sidan så måste ju nån alltid vara först med nåt.
Dom skrattade åt mej på träningen igår..på skolan skrattade dom ännu mer. Schysst alltså haha.

Jo just ja! NK-prov har jag haft idag. Det gick bra hoppas jag..jag tror jag skrev 8 sidor eller något sånt lindrigt. Jag kommer säkert att få träningsvärk i fingrarna och handleden också bara därför. Life's hard!

Dagens låt: James Morrison - This boy
Vi spelar den på enseblem..tyvärr så är jag så inne i mitt basspelande så jag inte har memorerat någon textrad. Tyvärr folket, ni får söka fram den själv ;)

Vissa muskelsmärtor

Looord have mercy!

Träningsvärken är total ! Det är knappt så jag orkar ta på mej jackan, och när jag går ser jag stelbensopererad ut, men det är ju hemskt kul..haha.
Det känns som att gym + träning med fys efteråt kan bli lite väl mycket. Sen var jag ju otroligt begåvad när jag skulle träna vaderna. När vi är på STIL brukar jag träna dom i maskinen där man kör liggande benböj, alltså läggs inte nån egen kroppsvikt på. På Hälsans hus däremot är det en annan maskin som är typ som en stol, där läggs ju då även kroppen på. Jag tänkte att jag skulle börja lugnt så jag drog av 40 kg för att testa hur det kändes. Det var hur tungt som helst men jag kunde ju inte visa mej svag så jag körde på för kung och fosterland. Det var inte förrän några timmar efteråt jag kom på att jag hade gjort ett ganska stort påslag istället. Inte undra på att jag var död efteråt haha!

Jag ska iallafall försöka överleva dagens träning. Om sådant icke är fallet har det varit trevligt att vara i livet i 17 år. Haha

Dagens låt..The Pojksnopps - Saknar dig Henry
  
"Henry är min kompis, han är bra, han är bäst
    för han är så himla, gullig...och snäll. 
   Jag sitter hemma, och han är hemma hos sin pappa,
   jag är ingenting utan han..buhu."

Kalas kalas

Idag fyller pappsen år. Födelsedag = tårta = jippie!
Jag köpte kalsonger åt honom i present. Mycket snygga måste jag säga. Tuff låda dom var i också..ljudet av en porsche som varvade när man öppnade. Haha!

Jag var och kollade på annat trevligt på stan också. Det känns som att det skulle kunna bli väldigt skralt i kassan eftersom att jag har 2 obilliga saker på önskelistan just nu.

1. En akustisk gitarr, som faktiskt ska köpas. Den är beställd och allt, väntar bara på att den ska komma nu. Oh lala, glädje i hjärtat när den kommer hem hit !

2. En klocka! Jag är galen i klockor. Okej, det är inte lika illa som för Klockis..om jag nånsin blir så kan väl nån vänlig själ skjuta mej? Tack!    Ja, iallafall, till saken. Jag såg en apsnygg Dieselklocka idag. Vill ha! Synd bara att den kostade 1900 kr..men grejen är den att gitarren var billigare än jag trodde så därför kanske jag har råd till klockan också. Oh happy day!


Förresten, idag började vi se The Shining på skolan. Det var länge sen sist så jag minns typ ingenting av den. Jag måste säga att den där tantan i badkaret inte är nån babe..huvvaligen! Haha. Jag var bara tvungen att nämna det i förbifarten.

Dagens låt..bamparabaaam; The Perishers - Pills
  
"I hope my smile can distract you, I hope my fists can fight for two,
   so it never has to show, and you'll never know.
   I hope my love can blind you, I hope my arms can bind you,
  so you'll never have to see, what we've grown to be.

  One may think we're all right, but we need pills to sleep at night.
  We need lies to make it through the day, we're not okay."
 


Flosklarna haglar tätt!


Jennifer MÅSTE ju leda floskeltoppen i vårat lag!
Dagens kom idag på träningen när hon skulle förklara för Annamia hur hon känner när hon kommer felvänd i spelet.
  "Jag blir så blind när jag står med ryggen mot.."

- Men Jennifer, har inte du ögon i nacken som alla andra normala människor har?

Funderingar om helgen

Dagen har ägnats åt samtal angående festen i fredags. Den var ju satans rolig, ända tills dom där liffamänniskorna kom och förstörde allt.
Killarna hade trevlig stämning i soffan där dom satt och sjöng låtar om att skellefteå aik ska ner i allsvenskan igen, andra snackade om hur mycket deras klockor kostade osv. Det var alltså allmän feststämning haha!
Paaaaarty

Idag har jag varit synsk igen förresten. Det var något så vitalt som dagens lunch som diskuterades. Jag gissade på att det skulle vara fiskpinnar, och se på fan, jag hade rätt!
Sen gissade jag även rätt på Josses brorsas ålder. Det är inte lätt när jag gissar så jävla rätt. Hah, poet sedan födseln är jag också ;)

Jag har hittat ett nytt superband! The feeling heter dom! Fick höra idag på musiken, hur bra som helst må jag säga.
Dagens låt får bli The feeling - Never be lonely.
Tyvärr kan jag inte slänga mej med några textrader från den låten, eftersom att den är helt ny för mej. Däremot kan jag säga att den får 5 stjärnor av mej haha.

Beautiful day..?

Vi började denna fantastiska dag med ett underbart matteprov! Ja, jag önskar att jag hade kunnat säga så. Förbannat så svårt provet var! Där ett tag satt vi bara och kollade på varandra och skrattade. När vi hade lämnat in alla papper och sånt när tiden var slut ville hela klassen gå och ta livet av sig. Det var ju inte skitbra..
Jag , Karro & Sara kände att vi behövde muntras upp lite så vi gick och fikade lite på donken. Det var trevligt. Vårat samtalsämne ska däremot inte ens nämnas..ehörm.

På IOS-en fortsatte vi att se filmer. Johan i Led2a förtjänar bannemej en Oscar för sin insats som utvecklingsstörd!

Träningen idag var rolig. Jag och Anna tränade på danser vi ska göra när vi räddar. Det är ganska viktigt faktiskt haha. Hon fick även ett tips från coachen (jag som är coach då), det är att bara stå och se allmänt snygg ut när man har lite att göra i målet. Jag är en duktig lärare för efter lite coachning blev hon rätt het där i målet haha.


Ett gott skratt förlänger livet

Dagens första "haha" var på idrotten. Vi skulle lära oss att linda diverse skadade kroppsdelar. Lämpligtvis valde vi att linda fötter, eftersom att man inte alltför sällan kan råka ut för sånt.
Vi blev tillsagda att dra åt riktigt hårt på den andra, och vi ledarskapare är ju bra på att ta direktiv, så vi tog ju i för kung och fosterland. Det dröjde inte länge förrän hela hallen fylldes av smärtfyllda skrik..haha!
Vi som lindade skrattade rått åt våra offer..vi skrattade däremot inte lika mycket när det var våran tur att bli utsatta..eller jo jag gjorde det, för jag fick tyvärr konstatera att i lindat format ser min fot ut som ett får-ben typ. Illa det där. Haha.

Dagens andra "haha" kom när vi skulle se på våra egengjorda filmer på IOS-en. Det som var lite pinsamt var att jag skrattade mest åt våran film, men den var faktiskt rolig..sen att jag såg ut som ett helvete gjorde ju inte saken tråkigare . Jag tror att det var rätt många som tyckte om våran film..dom skrattade iallafall :)


Jag har fått konstatera ytterligare en sak idag, och det är att jag utför vissa former av gymnastik när jag gör matte. Jag började bestiga köksbordet i ett desperat försök att förstå vinkelräta linjer..men utan större framgång. Jag testade även att stå upp på stolen och ja..halvståpåhänder på bordet..funkade nästan..

Matte är okul!

Räknar matte?



Dagens låt..ja shit pommes, det var inte lätt. Nu vet jag! Gavin DeGraw - Overrated
  
"I just wanna give it all to you, I wanna share this with you
    make you mine, and mine will be all yours,
    what ever you want and more. 
   What I'm anticipating, everything else will be overrated
   baby it's for you, it's all for you"

Usama and the 3 wives

Jag ska lära Linda att spela gitarr. Shit pommes..! Ja men va fan, det kommer nog att gå bra. Jag litar på att hon är en läraktig elev.
Jag har ritat upp små fina bilder på hur man tar ackord och sånt, det är ju nästan så man blir rörd över mitt engagemang haha .

Idag gjorde vi klart filmen på skolan. Den blev hur bra som helst, förutom att det är nåt med det där liffaprogrammet (!!) som gör att ljud som inte har nånting med klippen att göra hamnar där mitt i..väldigt störande eftersom att det kom med en massa skratt från feltagningar..vi var tvungen att ta bort ett av mina mer inlevelsefulla ögonblick i filmen, snyft.
Det ska bli kul att se slutresultatet tillsammans med klassen imorgon..även se hur dom reagerar på att se mej som Usama 50 år med 3 fruar haha.                 







Dagens låt..Michelle Featherstone - Coffee and cigarettes
 
"I gave up coffee and cigarettes..
   I hate to say it hasn't helped me yet
  I thought my problems, would just disappear
 And all my pain would be in yesterday

 ....... 

 But it's true, I'm still blue
But I finally know what to do
I must quit, I must quit....you"

Skär som laser

Mycket innebandy nu...och en del skola.
Man blir ganska trött. Det märktes onekligen i lördags när jag somnade med kläderna på
och sov ända till 11 på söndag morgon. Det var tur iallafall att det inte var så illa som jag först trodde. Letade rätt på första bästa klocka i rummet som stod på 17:23 !! Jag höll ju på att slå en kullerbytta på väg upp från sängen. Fick dock se sen att den gick ganska så fel den där klockan, tack och lov, säger jag bara.

Utöver att det har varit mycket att göra har jag haft mycket att tänka på. Lite jobbigt måste jag säga..men det får väl gå ändå...

                                                                 
<3


Dagens låt..Lasse Lindh - Du skär
  "D
u skär, skär som laser och jag har inget vettigt försvar
  att ens försöka värja sig saknar mening
 för du skär, skär som laser och jag, förlorar hur jag än gör"