Andnöd

HAHAHA!
Jag tror att jag dör av skratt! Jag satt och läste lite på Flashback, syndernas och skvallrets högborg, om ett eventuellt förhållande mellan Anja P och Tina Nordlund och hittade då den här kommentaren.

"Förövrigt så mår jag bäst av att tänka på Anja som fullständigt asexuell, som en skinnsoffa på skidor då annars kan man få mindre angenäma mentala bilder för sitt inre öga."

Jag kämpar fortfarande med att få luft.

HAHAHA

Boyaka boyaka

Ching ching, säger jag bara! Betygssamtal idag och det gick sannerligen över förväntan. Det verkar som att slitet har fungerat, eller så är det bara de extra pengarna på lärarnas lönekonton som ordnade det, hehe.

Efter skolan kände jag att det skulle vara bra att sola lite då jag snart tar studenten och helst inte matchar mina kläder alltför väl. Visst, solen lyste ju, det var bara det att vinden ville vara med och leka också.
Målet var ju som sagt att bli brun, inte blå, därför gick jag in och såg Desperate Housewives istället.
Nyss var jag istället i stan och stekte mej i ett solarie. Det är alltid lite småläskigt när man går igenom värsta tänkbara scenario i huvudet, typ att taket i maskinen skulle låsa fast sig och att solariet inte skulle stänga av sig så man blir helstekt, eller att det där "glaset" skulle falla ner så man även då skulle bli helstekt. Det känns ju som att det är väldigt troligt att det skulle hända. Eller så inte. Men man vet faktiskt aldrig!

Jo just ja, när jag skulle åka in till stan såg jag inte mindre än en räv på våran gräsmatta! Den var ju definitivt mindre snygg må jag säga. När den såg oss fick den ganska bråttom iväg vilket var bra.

Igår när jag var på gymmet pajade jag förresten typ nånting i bröstet. Alltså inte i ett av dom som finns i plural utan i själva inombordsbröstet. Ja iallafall var det när jag skulle träna triceps, då drog det till som fan och jag ville börja självdö. Efter det har det gjort ont att ta djupa andetag. Jag har väl fått ett revben ur led eller nåt i den stilen. Det går ju tydligen att råka ut för det.

What a difference a day makes

Guudars vilken dag det har varit idag alltså!
Våran avslutande ledarskapskurs heter Hälsopedagogik och ikväll hade vi en av de avslutande delarna i kursen, nämligen hälsokväll! Dagen började dock med att vi hade lite genrep. Alla var mer eller mindre skeptiska till hur det skulle gå på kvällen då alla var ganska förvirrade. Mest arg var Jonas som tyckte att Anette nästan utövade hets mot folkgrupp (deras hälsogrupp) när hon kritiserade dom. Jag tror dock han kom över det ganska fort, hehe.
Sen tog jag mej friheten att knalla iväg till mode&designs modevisning, skulle ju stöjda min hemliga beundrare (du bör veta vem du är, annars gör du ett mycket dåligt jobb som hemlig beundrare).  Allt var mer eller mindre coolt, med förbehåll för en gren som inte var cool för fem öre. Jag ska inte peka ut några..men jag säger bara L-A-C-K..åh herre.

Hälsokvällen som avslutades för ca 2 timmar sen gick väldigt bra trots den enorma värme som höll på att avliva alla inne på skolan. Förmodligen en viss alltiallo på skolan som har varit och fixat med elementen..det skulle icke förvåna mej. Vi spelade lite teater och jag var väldigt övertygande som medelåldersmannen Peter. Det är vad jag har bestämt iallafall. Bild på spektaklet finns nedan. Vi kände att det var viktigt att jag hade skägg..mycket vackert.
2 hemliga personer bestämde sig även för att göra en kupp mot en skylt som var missvisande. Det gick dock dåligt då alla föräldrar just började strömma till när dådet skulle utföras.
Sen tyckte tre av klassens herrar att det skulle kännas bra att posera lite på några bord. Jag tyckte att det absolut skulle förevigas..dessutom lämnade en lärare (hehe) en kommentar om den nya möbleringen.

image98  image99

image100

image101

Reflected - disconnected

Gudars, vad ska man reflektera över idag?
Jag har reflekterat över OS-bojkotter och Livets Ords eventuella farlighet hela dagen så jag känner mej ganska så avreflekterad faktiskt.
Däremot kan jag säga att fröken Karlsson som blev omnämnd i gårdagens inlägg kände sig mycket hedrad över att finnas med i min blogg, trots att det stod att hon gjorde livet surt för mej. Jag förstår henne dock,  jag menar, vem skulle inte bli överlycklig av att nämnas här? Be there or be square liksom. Ehörm. Jag förstår inte vad som har tagit åt mej, det är som att jantelagen aldrig har existerat i mitt liv, den har fått sig en rejäl smäll varje dag den senaste tiden, men det är nog bra. Typ.
Jahapp jahapp, idag klagade vi även över ett nytt otroligt stort i-landsproblem på skolan, nämligen att någon (I know who) hade ryckt bort nedräkningslappen till studenten alldeles för fort. Man får ju faktiskt inte ta ner den förrän efter klockan 12!! Det känns som att detta problem är något vi bör lägga mycket krut på, kanske ta upp i ett klassråd och sånt, istället för att fokusera på såna dumheter som att försöka fixa något flak till studentdagen, sånt är ju överskattat, eller hur?
Nä, jag är inte bitter. Bara lite less. Men ändå på bra humör, absolut! Jag är ju typ klar med allt skolarbete nu.



image97

Himmel eller helvete?

Jag sitter och har just påbörjat ett religionsarbete. image96
Vi ska skriva om sekter/Nya religiösa rörelser.
Man får välja själv vilken sekt man vill skriva om, och man ska ha med någon slags frågeställning som man försöker ge svar på i slutet. Frågeställningen jag tror de flesta har valt är "Är sekten farlig?".
Det blir ju himla lätt att svara på.
Det är ju säkerligen så att sekterna skriver på sina hemsidor "Vi är livsfarliga och bör inte kontaktas om du inte vill tvingas ge bort alla dina ägodelar och säga upp kontakten med din familj". Eller så inte. Man borde kunna ge dom nåt sånt där formulär som man får när man ska flyga till USA, "Har du för avsikt att utföra terroristiska gärningar under din vistelse i landet?", men med frågor anpassade till religionen och sekten. Allt hade blivit så mycket enklare då. Men livet ska inte vara enkelt, det ska vara svårt, det har Mona Karlsson, religionslärare på Kv. Örnen bestämt.







It ain't me babe


image95


Well I've got all this time to be waiting, for what is mine,
to be hating, what I am, after the light has faded.

I been hangin' around this town on the corner
I been bummin' around this old town for way too long.

Glamorous indie rock n roll

Idag hade vi i ensemle b en minikonsert för ensemble a. Vi var kunliga! Hehe
Det var svinkul att spela och jag hade gärna spelat minst 2 låtar till, men så blev det icke.

När det var klart skulle jag och André läsa till historieredovisningen. Det gick sådär, vi satt mest och pratade och lyssnade på musik. André läppsynkade även lite till en låt. Otroligt vackert var det!
Skåda nedan.




Sen drog jag och Anna ett stanmaraton. Det var mycket trevligt, dock hade jag otroligt ont i huvudet. Huvudvärken har hållit i sig hela kvällen och jag är lite missnöjd över det. Men det går nog över snart.



Sandra af Bibliotekarie. Kanske jag borde köpa dom där brillsen?

Ovettigt

Alltså jag måste bara få vara liiite smått irriterad nu. Vad är grejen med att fara omkring och kommentera bloggar för att få extra mycket besök själv? Är det verkligen så otroligt viktigt att ha många besökare? Jag tror att man missar poängen med att blogga om man bara är ute efter det. Sen så har kommentarerna ofta inte ett skvatt att göra med ens inlägg, för dessa andra bloggare orkar inte ens läsa ens eget inlägg, dom bara "hoppas du har haft en trevlig dag". Snälla, låt mej slippa!


Förresten, som svar på "frågan" så har jag haft en trevlig dag, tackar så mycket.
Har gjort muntliga nationella i svenskan, så då behöver jag ju inte drömma mardrömmar om det längre.
Efter det snackade vi etik och moral på religionen. Vi gjorde det genom att ha en värderingsövning där man fick ställa sig längs en linje i klassrummet. Fruktansvärt roligt när läraren skulle förklara vad som var det grövsta på skalan vi hade att välja på. Jag tror inte jag bör skriva det här, men om nån är så nyfiken så att det spritter i hela kroppen och kliar i hjärnan för att den vill veta, så är det fritt fram att fråga på msn.
Tja, sen efter skolan skulle Jonas köpa balbiljett, men först ville han kolla ifall han hade tillräckligt med pengar på kontot. 850 kr kostar en balbiljett, 54 kronor hade han på kontot - det var ju nästan nära.




                 

Bild 1: André hade målat tumnageln med nagellack och fick sen panik när han inte fick bort det. Haha!
Bild 2: Erika blir fotad när hon utför brottet att smyga in i receptionen och ta en penna.

Jag ser inte skogen för alla träd

Man skulle ju kunna önska att jag hade något roligt att skriva idag. Tyvärr är icke fallet sådant.
Det är dessvärre så illa att det för tillfället händer ytterst lite spännande i mitt liv.
Förklaring till detta följer nedan.
Lärarna på skolan verkar ha paktat ihop sig, verkligen gått in för att verkligen ta död på alla små, väldigt undanträngda, lyckokänslor vi elever skulle kunna tänkas ha för att vi snart går ut skolan.
Dom ger oss verkligen alla uppgifter man bara kan tänkas kunna ge ut, på en och samma gång.
Den senaste veckan och tiden som är kvar innan vi slutar har detta gjorts/ska göras;

- Historia; 45 minuters redovisning
- Engelska; 2 prov (plus 2 inlämningsuppg. men dom är kvar sen..långt tillbaka)
- Hälsopedagogik; fördjupningsuppgift, hälsokväll
- Svenska; inlämning realismen, muntliga nationella
- Religion; fördjupningsuppgift

Det är inte direkt så att man hjular av glädje.
Men snart är det slut! Men va fan..jag vill ju fortfarande ha kvar klassen.
Kanske skulle föreslå sommarskola? Haha.

What could have been fun

Idag hade jag kunnat bjuda på ett underhållande(?) inlägg med medföljande videoklipp där jag för första gången äter sushi. Dessutom med kinapinnar.
Dock är det så att jag lämnade in min mobil på lagning idag och minneskortet funkar uppenbarligen inte i lånetelefonen så tyvärr får ni vänta till i juni med att se det. Jag förstår att ni medan ni läser detta sliter håret och klöser ut ögonen av ilska och sorg. Tyvärr kan jag inte göra något åt detta.
Ni får skicka hotbrev och mjältbrand till Sony Ericsson istället.


Korv och moose?

Nyss när jag skulle åka hem stod skogens konung på heeelt fel ställe. Alltså inte i skogen.
Den stod där väldigt nära en rondell och käkade löv.
Stor som ett hus var den också. Jag blev väldigt förvånad kan jag säga.
Jag var tvungen att köra en sväng för att få se den igen. När jag kom tillbaka stod polisen där också men dom gjorde inga kraftansträngningar för att få den att flytta sig.
Jag försökte ta kort men det gick obra. Synd.

Kvällens rapport är härmed avslutad.

Jobba, jobbade, jobbigt?

Idag har jag jobbat. Började kl 15 och slutade 19-nånting.
Det var en rätt slapp dag, inte så mycket kunder men det regnade ju så det var inte så konstigt.
Jag roade mej med att plugga rännkrokar och sånt. Otroligt underhållande.
Sen lyckades klockan ändå gå såpass långt att den blev 18.59 och vi tänkte räkna kassan.
Ack nej, då kom det några kunder. Det var sådär kul alltså. Varför ska folk alltid komma just innan man stänger?
Faaaacking mooorons, sa jag. Inte.
Ja iallfall var dom klara ganska fort så vi behövde inte vara kvar så länge ändå.
Sen burnade jag hem men jag fick inte vara hemma så länge, då var jag tvungen att fara och handla mat till imorgon, ty jag måste äta en snabb lunch då jag slutar jobba 11.30 och börjar skolan 12.00. It's a hardknock life.

Jajja, nu ska man väl snart lägga sig i snarkofagen så man orkar gå upp 5.50. Hallelujah.

Det bästa för dagen var förresten när hemlig manlig medarbetare satt och läste Sofis mode om Eva Longorias rumplyft. Haha!

Vattenfallet

Idag hände något väldigt, väldigt underligt.
När jag skulle gå till bussen imorse gick jag bakom en tant som inte verkar vara riktigt 100.
I tunneln stannade hon plötsligt och drog ner byxorna och satte sig och kissade.
Jag visste verkligen inte vars jag skulle ta vägen kan jag säga!
Jag vände mej snabbt som attan om och låtsades vara väldigt upptagen med min mobil.
När hon var klar vågade jag gå förbi..
Jag var lite rädd att hon skulle dra nån skvätt på mej eller nåt men jag klarade mej.

Det var iallafall dagens konstigaste händelse!