I'm on fire

Idag har jag varit stämningshöjare, för det mesta frivilligt, men en grej råkade jag bjuda på utan att det var meningen.
Vi satt och diskuterade såpor på väg hem från G-town, och Glamour nämndes bland annat. Så sa Sofie att Våra värsta år finns ju också, men då var jag tvungen att rätta henne. Så här löd min rättelse;
- Näää, Våra bästa år heter det ju! Våra värsta år, det är ju nåt annat, typ påhittat!
Sen kom jag på vad jag hade sagt. Då skämdes jag ögonen ur mej, ja nästan iallafall. Så att ingen tror att jag är helt blåst vill jag påpeka att jag vet att ingen av dom nämnda såporna är dokusåpor, jag glömde bara att tänka innan jag talade, något jag i vanliga fall brukar överlåta till Sofie.

I G-town hade vi för övrigt match som vi vann med 3-2. Jag höll nollan. Nej, jag är inte sanslöst dålig på matte, vi var två målvakter. Iallafall, när jag satt på bänken ville en back i mitt lag tackla en motståndare. Det tyckte jag var helt rätt! Det som var orätt var att denna motståndare flög rakt över sargen och landade på mej. Hon kom med en sån fart att jag flög ner från bänken och landade på golvet. Då tyckte jag inte att tacklingen var riktigt lika rolig, men lite får man väl bjuda på. Stämningshöjare som sagt!

Nu ska jag klia min katt!

Kommentarer
Postat av: sofie

Haha! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback