...och Skalman han är tjööött

Idag har det varit en hyfsat omotiverad dag som började med att jag gick upp innan jag ens hade somnat. Somnade en så lysande tid som 2:30. Jag var inte ens trött när jag gick upp klockan 6:40 eftersom att jag inte ens var vid medvetande. Duschade så att jag kanske skulle gå från 'medvetslös' till 'dödstrött'. Det fungerade sådär. Efter det klämde jag i mej frukost och gick och la mej ett tag till. Jag hann inte ens blunda förrän det hade gått en halvtimma. Ibland hatar jag klockor.
På skolan började jag med ensemble. Vi bestämde oss (inte jag!!) för att ha musikteori. Lysande, tänkte jag som är så jättebra på sånt. Inte. Jag satt där och såg lika förstående ut som jag var. Inte alls vill säga. Jag tycker inte om att inte ha koll på saker, vilket jag berättade för lärareBjörn. Då fick han dåligt samvete. Jag sa att det inte var någon fara. Sen gick jag och slog kullerbyttor ner för trapporna för att jag somnade. Nästan.
På engelskan var jag och Niklas olydiga och hade inte gjort läxan till idag. Vi slingrade oss smidigt ur det genom att gå och kolla på en konsert istället. Innan det hann jag dock inkassera ett mvg från ett prov vi hade gjort. 64/67 rätt. Niklas sa att jag dödade provet. Hasta la vista baby.
Sen skickade André ett sms och frågade om vi kunde göra bort historian på hålet istället för på lektionen. Sagt och gjort. Vi tragglade oss igenom någon sida i boken men vi ville mycket hellre träna på att dricka vattenshotar och lyssna på Bruce Springan Springsteen.




Nu ska jag sova! Goder eftermiddag min kära, enda läsare(?).



Kommentarer
Postat av: sofie

Nog har du väl mer än en läsare i alla fall. ;)

Postat av: Din Tomte Nilsson

Lite konstigt att ha två kommentarer men bara en läsare =P

2008-03-08 @ 23:45:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback